Μια νέα υπηρεσία για μια νέα εμπειρία ανέπαφων συναλλαγών

Μια νέα υπηρεσία για μια νέα εμπειρία ανέπαφων συναλλαγών

Η υπηρεσία Edenred Pay είναι το ψηφιακό πορτοφόλι των καρτών της Edenred που μεταμορφώνει τις Android συσκευές σε μέσα ανέπαφων συναλλαγών, απλά χρησιμοποιώντας την εφαρμογή MyEdenred.

1__κεντρικη

Sponsored Content

Είναι αλήθεια πως οι αλλαγές που βιώνουμε το τελευταίο διάστημα και πλέον ορίζουν σε μεγάλο βαθμό την καθημερινότητά μας, μας ωθούν ακόμη περισσότερο στον ψηφιακό κόσμο. Μέρος του κόσμου αυτού είναι και τα λεγόμενα «ψηφιακά πορτοφόλια», που μας δίνουν τη δυνατότητα να πραγματοποιούμε τις συναλλαγές μας ανέπαφα και με ασφάλεια. Οι κινητές μας συσκευές έχουν μετατραπεί με ένα κλικ σε πολυεργαλεία, κάνοντας τις συναλλαγές μας πιο γρήγορες, εύκολες και ασφαλείς.
 
Η υπηρεσία Edenred Pay έρχεται στην Ελλάδα για να γίνει το ψηφιακό πορτοφόλι των κατόχων καρτών Ticket Restaurant και να μεταμορφώσει τις Android συσκευές μας σε μέσα ανέπαφων συναλλαγών, απλά χρησιμοποιώντας την εφαρμογή MyEdenred®.

Κλείσιμο
Σε συνέχεια του Apple Pay, τώρα και οι κάτοχοι Android συσκευών έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν τις καθημερινές τους συναλλαγές με την Ticket Restaurant® κάρτα τους, πλησιάζοντας απλά το κινητό τους στο POS. Το μόνο που χρειάζεται για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας είναι να κατεβάσετε την εφαρμογή και να προσθέσετε την Ticket Restaurant κάρτα σας στο ψηφιακό πορτοφόλι της Edenred.

Στην συνέχεια, πραγματοποιείτε τις συναλλαγές σας απλώς και μόνο πλησιάζοντας την Android συσκευή στο τερματικό POS. Και μάλιστα, η υπηρεσία Edenred Pay είναι διαθέσιμη για συναλλαγές σε όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα του δικτύου Ticket Restaurant, που διαθέτουν τερματικό ανέπαφων συναλλαγών. Έτσι εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, με δύο μόνο click, οι κάτοχοι Android συσκευών θα είναι έτοιμοι να ζήσουν τη νέα εμπειρία mobile πληρωμών.

1_Edenred_Pay__1_


Είναι ασφαλείς οι πληρωμές μέσω Edenred Pay;
Είναι απόλυτα ασφαλείς, καθώς οι πληροφορίες της κάρτας δεν αποθηκεύονται στη συσκευή και δεν μεταφέρονται ποτέ στο κατάστημα. Παράλληλα, διατηρούνται ασφαλείς και εμπιστευτικές μέσω ενός μοναδικού διακριτικού δεδομένων (token) που χρησιμοποιείται για κάθε συναλλαγή ξεχωριστά.

Καινοτόμες, πρακτικές και εύχρηστες λύσεις
Ο κος Θάνος Αμπάζης, ΙΤ Director της Edenred δήλωσε σχετικά: «Τους τελευταίους μήνες, οι νέες συνθήκες που βιώνουμε έχουν δημιουργήσει μία νέα καθημερινότητα και έναν τρόπο ζωής ο οποίος απαιτεί ιδιαίτερη προσαρμοστικότητα από μέρους μας. Την περίοδο αυτή λοιπόν που - περισσότερο από ποτέ η ανάγκη για πρόσβαση σε ψηφιακά εργαλεία είναι επιτακτική – σε συνέχεια του Apple Pay, το νέο ψηφιακό πορτοφόλι Edenred Pay, για κατόχους καρτών Ticket Restaurant με Android συσκευή, έρχεται στην Ελλάδα παρέχοντας έτσι την υπηρεσία πληρωμών μέσω ηλεκτρονικού πορτοφολιού στο 100% των κατόχων καρτών Ticket Restaurant».

Ακόμα και τώρα λοιπόν, κάτω από αυτές τις ιδιαίτερα απαιτητικές και πρωτόγνωρες συνθήκες για όλους, η Edenred, η κορυφαία πλατφόρμα υπηρεσιών και πληρωμών και καθημερινός συνεργάτης για τον επιχειρηματικό κόσμο, δεν σταματά να μας εκπλήσσει αποδεικνύοντας ότι η εξέλιξη και η δημιουργικότητα είναι στο DNA της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης