«Babadan» και «Chicken Fresh»: Η ολοκληρωμένη πρόταση γεύσης στα... σύνορα Βύρωνα - Παγκρατίου!

«Babadan» και «Chicken Fresh»: Η ολοκληρωμένη πρόταση γεύσης στα... σύνορα Βύρωνα - Παγκρατίου!

Ο νέος «ναός» του κεμπάπ άνοιξε δίπλα στο... ναό του κοτόπουλου, συνθέτοντας μία γευστική πρόταση που... θα λατρέψει ο ουρανίσκος σας!

chicken_fresh_2
Νέα άφιξη στον χώρο της γεύσης στην περιοχή του Βύρωνα -ή, μήπως, του Παγκρατίου; Η αλήθεια είναι ότι δύσκολα μπορεί κανείς να... οριοθετήσει γεωγραφικά την πλατεία Δεληολάνη (πλατεία Μαρτάκη, επισήμως), καθώς βρίσκεται ακριβώς στα σύνορα του Βύρωνα με το Παγκράτι, σε μια περιοχή που «σφύζει» από ζωή.

Σε αυτό το... στέκι, λοιπόν, αφίχθη προ ολίγων ημερών το «Babadan», που φιλοδοξεί να αποτελέσει «ναό» για τους λάτρεις του κεμπάπ -και όχι μόνο. Το καινούργιο κεμπαπτζίδικο έχει στηθεί με γούστο και μεράκι από ανθρώπους με εμπειρία δεκαετιών στο καλό φαγητό. Προσφέρει γρήγορο, αλλά όχι πρόχειρο φαγητό σε... γενναίες μερίδες (θα πάθετε πλάκα με το πόσο μεγάλα είναι τα καλαμάκια του) για μεσημέρι και βράδυ, σε έναν πολύ όμορφο χώρο, ενώ πολύ γρήγορα έβγαλε και τραπεζάκια έξω, καθώς οι καιρικές συνθήκες το ευνοούν.







Κλείσιμο








Εκτός από το κεμπάπ, στο οποίο οι ψήστες είναι... μάστορες, θα απολαύσετε πολύ ωραία και καλοψημένα κρέατα, γευστικούς μεζέδες και χορταστικές, ολόφρεσκες σαλάτες. Δεν είναι τυχαίο ότι, μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, το Babadan έγινε σημείο αναφοράς στην περιοχή, αποκτώντας φανατικούς θαμώνες και πελάτες.



Δίπλα ακριβώς, δε, από το Babadan, βρίσκεται το «Chicken Fresh», που... ειδικεύεται, όπως «προδίδει» και το όνομά του, στο κοτόπουλο. Από κοινού, τα δύο «γειτονικά» καταστήματα συνθέτουν μία ολοκληρωμένη πρόταση γεύσης, ενώ το Chicken Fresh αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια την αγαπημένη... συνήθεια των κατοίκων των γύρω περιοχών, που θέλουν να απολαύσουν καλοψημένα κοτόπουλα με τα συνοδευτικά τους.







Babadan και Chicken Fresh στην πλατεία Δεληολάνη, στα «σύνορα» Βύρωνα - Παγκρατίου: επισκεφθείτε τα και θα μας θυμηθείτε!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης