Νίκος Χατζής για τα δημοσιεύματα περί θανάτου του: Είμαι καλά, τα υπόλοιπα με τη δικηγόρο μου
Σύγχυση επικράτησε το Σάββατο (15/02) στο διαδίκτυο, όταν δημοσιεύματα ήθελαν τον Νίκο Χατζή νεκρό - Ο ίδιος τοποθετήθηκε με ανάρτησή του στο facebook επί του θέματος
Ο Νίκος Χατζής, γνωστή φυσιογνωμία της Λάρισας, γυμναστής και ερασιτέχνης μουσικός, άφησε την τελευταία του πνοήσε ηλικία 66 ετών.
Η συνωνυμία του με τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ, είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια σύγχυση και αρκετά μέσα ενημέρωσης να δημοσιεύουν την είδηση, νομίζοντας πως ο 43χρονος προπονητής είναι αυτός που έχει φύγει από την ζωή.
Ο ίδιος έκανε ανάρτηση στο facebook, αναφέροντας πως είναι καλά, και τόνισε πως τα υπόλοιπα θα τα κανονίσει η δικηγόρος του.
Αναλυτικά:
«Είμαι καλά! Σάς ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας! Δυστυχώς στην εποχή που ζούμε κάποιοι δεν έχουν όρια προκειμένου να πουλήσουν και να έχουν περισσότερα κλικ σε μια σελίδα!
Τα υπόλοιπα θα τα πουν με τη δικηγόρο μου για όλη αυτή την αναστάτωση που προκάλεσαν στην οικογένεια μου και στους ανθρώπους που με ξέρουν και μέσα σε λίγα λεπτά αναστατώθηκαν τόσο πολύ!».
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης, οι δενδροφυτεύσεις σε Χίο και Βόρεια Εύβοια, που υλοποιούνται σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all, αναδεικνύουν μια στρατηγική με συνέπεια και μετρήσιμα αποτελέσματα.
Καθώς τα εργαλεία πολλαπλασιάζονται και η τεχνολογία διεισδύει σε κάθε επιχειρησιακή λειτουργία, η ανάγκη για ξεκάθαρη κατεύθυνση γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ. Το ερώτημα όμως παραμένει ουσιαστικό: Ποιος μπορεί να συνδέσει το business με την Τεχνολογία στο επίπεδο των αποφάσεων;