Γκασπερίνι: Πουτ....ς γιοι οι οπαδοί της Φιορεντίνα
Ο τεχνικός της Αταλάντα, Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι, ξέσπασε κατά των οπαδών της Φιορεντίνα κατά τη διάρκεια του αγώνα Κυπέλλου
Αταλάντα αποκλείστηκε στο Κύπελλο στο “Αρτέμιο Φράνκι” από τη Φιορεντίνα και οι οπδαοί των γηπεδούχων έβριζαν τον προπονητή των Μπεργκαμάσκι. Ωστόσο, ο Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι όχι μόνο δεν το άφησε ασχολίαστο στη συνέντευξη τύπου μετά το ματς, αλλά επέστρεψε τον βαρύ χαρακτηρισμό που του απέδωσαν οι οπαδοί της Βιόλα, μιλώντας για τη μητέρα του:
«Εγώ δεν έχω προσβάλει ποτέ κανέναν. Ημουν παθιασμένος με το παιχνίδι κι εκείνοι μου έλεγαν ότι είμαι “ Πουτ....ς γιος”. Εμένα η μάνα μου πολέμησε για να είναι εδώ αυτοί οι ηλίθιοι. Πουτ...ς γιοι είναι αυτοί»!
Με ένα Gold και ένα Bronze βραβείο διακρίθηκε το bwincares.gr στα E-volution Awards της Boussias Events, επιβεβαιώνοντας την υψηλή ποιότητα εμπειρίας χρήστη και τον σύγχρονο σχεδιασμό που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τη WHY Agency.
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.
Με την ασφάλιση του σπιτιού σου έναντι των φυσικών καταστροφών προστατεύεις την περιουσία σου, τους αγαπημένους σου και τις πολύτιμες καθημερινές στιγμές σου, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζεις την ηρεμία και την πολύτιμη στήριξη που μπορεί να χρειαστείς σε ώρα ανάγκης.