Champions League, Λοκομοτίβ Μόσχας-Γιουβέντους 1-2: Στους «16» στις καθυστερήσεις...

Champions League, Λοκομοτίβ Μόσχας-Γιουβέντους 1-2: Στους «16» στις καθυστερήσεις...

Το μαγικό του Ντάγκλας Κόστα (με τον Ιγουαΐν) στο 93' έδωσε στους Μπιανκονέρι τη νίκη στη Ρωσία και την πρόκριση στα νοκ-άουτ του Champions League

Juve
Τα θετικά για τη Γιουβέντους είναι ότι η πρόκριση στους "16" εξασφαλίστηκε και μαθηματικά δύο αγωνιστικές πριν το τέλος των ομίλων, όπως και το γεγονός ότι ο Ντάγκλας Κόστα δείχνει να επέστρεψε καλά από τον τραυματισμό του. Αυτά. Από εκεί και πέρα, η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι θα πρέπει να αλλάξει αρκετά πράγματα όταν θα έρθει ο Φεβρουάριος, αν δε θέλει να αποχωρήσει πρόωρα από το Champions League, γιατί αν συνεχίσει έτσι, δεν πάει πουθενά... Βασικά, το πρώτο που θα πρέπει να αλλάξουν οι Μπιανκονέρι άμεσα, είναι η νοοτροπία τους, αυτή που δείχνουν αμέσως μόλις βάζουν γκολ.



Το είδαμε σε ματς της Serie A, το είδαμε και στη Μόσχα. Εβαλαν το γκολ στο 4' με τον Ράμσεϊ μετά το λάθος του Γκιγέρμε στο φάουλ του Ρονάλντο και αμέσως... σταμάτησαν να παίζουν. Ηταν δεδομένο, επομένως, ότι δε θα αργούσε η ισοφάριση και η επιβεβαίωση ήρθε στο 12', όταν ο Μίραντσουκ μόνος του σηκώθηκε για κεφαλιά και μόνος του συνέχισε και τη φάση όταν η μπάλα πήγε στο κάθετο δοκάρι, κάνοντας το 1-1 στην επαναφορά. Τίποτα νέο για τη Γιούβε, αφού αυτό κάνει σε κάθε αγώνα. Η διαφορά αυτή τη φορά ήταν ό,τι έγινε πολύ νωρίς αυτό, οπότε υπήρχε χρόνος για να μπει το δεύτερο γκολ και να απλοποιηθούν τα πράγματα. Σιγά μη γινόταν έτσι...

Οι Μπιανκονέρι μπορούσαν να σκοράρουν στο 33' με τον Ιγουαΐν αλλά ο Γκιγέρμε έκανε μεγάλη επέμβαση και από εκεί και πέρα, στο δεύτερο ημίχρονο, η κατάσταση δε βελτιώθηκε. Ενα καλό σουτ του Ρονάλντο το οποίο επίσης απέκρουσε ο Γκιγέρμε και στη συνέχεια πολλά λάθη. Τόσα πολλά, ώστε οι Ρώσοι να πιστεύουν ότι θα πάρουν αποτέλεσμα, μέχρι που ήρθε η φάση του 93ου λεπτού... Τρέλα Ντάγκλας Κόστα, ο οποίος συνεργάστηκε άψογα με τον Ιγουαΐν, γκολ, 1-2, πρόκριση.

Λοκομοτίβ Μόσχας: Γκιγέρμε, Ιγκνάτιεφ, Χέβεντες, Τσόρλουκα, Ρίμπους, Ζεμαλέντινοφ (81' Τσερκέρια), Κρικόβιακ, Μπαρίνοφ, Ζοάο Μάριο (85' Κολομέιτσεφ), Μίραντσουκ, Εντερ.

Κλείσιμο
Γιουβέντους: Σέζνι, Ντανίλο, Μπονούτσι, Ρουγκάνι, Αλεξ Σάντρο, Κεντίρα (70' Ντάγκλας Κόστα), Πιάνιτς, Ραμπιό, Ράμσεϊ (64' Μπεντανκούρ), Ρονάλντο (81' Ντιμπάλα), Ιγουαΐν.
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης