Λαμία: Κατηγορούν τον Βελλίδη για μειωμένη απόδοση - Ο Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπισή του

Λαμία: Κατηγορούν τον Βελλίδη για μειωμένη απόδοση - Ο Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπισή του

Ραγδαίες εξελίξεις στη Λαμία μετά την χθεσινή ήττα από τον ΠΑΟΚ η οποία χρεώθηκε εν πολλοίς στον προπονητή της ομάδας Σωτήρη Αντωνίου, ο οποίος ήδη αποτελεί παρελθόν, ενώ στο στόχαστρο είναι και ο τερματοφύλακας Μάρκος Βελλίδης, ο οποίος κατηγορείται για μειωμένη απόδοση και θα εκπροσωπηθεί από τον Αλέξη Κούγια στη διαμάχη του με την ΠΑΕ

VELLIDIS
Έξαλλος είναι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Λαμία, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, μετά τη χθεσινή ήττα της ομάδας του με 3-0 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο πρώτος που πλήρωσε το... μάρμαρο ήταν 44χρονος τεχνικό της ομάδας Σωτήρης Αντωνίου.

Η Λαμία έχασε με κάτω τα χέρια με το σκορ να είναι 3-0 στο 11′! Εάν ο ΠΑΟΚ δε φρέναρε στη συνέχεια, πιθανώς οι Φθιώτες θα γνώριζαν ιστορικό διασυρμό.

Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ-Λαμία - PAOK TV


Μεγάλη ευθύνη εκτός του προπονητή όμως καταλογίζεται και στον Μάρκο Βελλίδη καθώς ο πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα αλλά και του ΠΑΟΚ, ήταν απογοητευτικός.

Στο πρώτο γκολ από τον Μίσιτς φέρει την απόλυτη ευθύνη, ενώ και στα άλλα δύο θα έπρεπε να έχει αντιδράσει καλύτερα. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο αποφασίστηκε να βγει στο ημίχρονο αν και αρχικά βγήκε προς τα έξω ότι είχε κάποιον τραυματισμό, κάτι όμως που δεν επιβεβαιώθηκε στη συνέχεια.

Βέβαια για την εικόνα του Βελλίδη δεν γίνεται να μην έχει ευθύνη και ο Γιώργος Μουντάκης. Το κλίμα για τον προπονητή τερματοφύλακων στη Λαμία είναι πολύ βαρύ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Sportime, ο Παπαϊωάννου είναι έξαλλος μαζί του και η πρώτη του σκέψη είναι να τον τελειώσει.«Θα πάρουμε τερματοφύλακα τον Ιανουάριο», ήταν η εν βρασμώ ατάκα του μετά το ματς ενώ λίγο αργότερα ζητήθηκε από τον Βελλίδη να λυθεί η συνεργασία του με την ομάδα.

Ο διεθνής τερματοφύλακας , κινήθηκε άμεσα για τη νομική εκπροσώπησή του βρίσκοντάς την στο πρόσωπου του ισχυρού άνδρα της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια.

Κλείσιμο
Μάλιστα ο κ.Κούγιας έκανε δηλώσει στο ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis αναφέροντας πως ανέλαβε την εκπροσώπηση του Μάρκου Βελλίδη, επειδή τον κατηγορούν στην Λαμία για μειωμένη απόδοση!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του όσον αφορά την υπόθεση:

 «Στην αρχή μου έστειλε ένα μήνυμα, μετά συναντηθήκαμε και μου είπε πως τον κατηγόρησαν για μειωμένη απόδοση και του ζήτησαν να λύσει το συμβόλαιό του. Κατά σύμπτωση με πήρε ο κ.Παπαιωάννου μετά από λίγο και είπαμε να συζητήσουμε για να βρούμε την χρυσή τομή.

Δεν έχω δει τα γκολ αλλά εγώ ξέρω τον Βελλίδη πολλά χρόνια.

Οταν του λες κάτι τέτοιο πρέπει να έχεις στοιχεία. Εγώ έδωσα την συμβουλή του Βελλίδη να πάει κανονικά στην προπόνηση την Τετάρτη, γιατί έχουν δύο μέρες ρεπό. Στη Λαμία έδιωξαν και τον Αντωνίου, μου είπε ο Βελλίδης ότι ήθελαν να τον βγάλουν από το 15' και πως αν δεν τον έβγαζε στο ημίχρονο ο Αντωνίνου θα τον έδιωχναν. Ο Βελλίδης είναι στεναχωρημένος, έχει κάνει μεγάλη καριέρα, έχει πάρει μεγάλη μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, πιστεύω πως θα βρούμε την χρυσή τομή με τον μεγαλομέτοχο της Λαμίας».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης