Ζιντάν: «Είμαι ενοχλημένος με τους τραυματισμούς»

Ζιντάν: «Είμαι ενοχλημένος με τους τραυματισμούς»

Ο Ζινεντίν Ζιντάν μέσα σε λίγες μέρες είδες τρεις παίκτες της Ρεάλ να τραυματίζονται και δεν έκρυψε τον προβληματισμό του

Zizou
Η τουρνέ της Ρεάλ Μαδρίτης στις ΗΠΑ εξελίσσεται σε... εφιάλτη για τους «μερένγκες» οι οποίοι «έχασαν» τρεις ποδοσφαιριστές με τραυματισμούς με σοβορότερο όλων αυτόν του Ασένσιο ο οποίος με ολική ρήξη χιαστού, μηνίσκου τέθηκε νοκ άουτ για 9 μήνες.

Ωστόσο με μυϊκά προβλήματα τέθηκαν εκτός προπονήσεων και οι Μεντί, Ντίαζ με τον Ζιντάν να
μην κρύβει τον εκενυρισμό του στη συνάντηση του με τους δημοσιογράφους λίγες ώρες πριν το φιλικόπ ντέρμπι με την Ατλέτικο που θα διεξαχθεί στη Νέα Υόρκη.

«Ανήσυχος δεν μπορώ να πω ότι είμαι, αλλά ενοχλημένος σίγουρα. Εκτός του Ασένσιο οι άλλοι δύο δεν έχουν κάτι σοβαρό όμως δεν μπορούμε να δουλέψουμε σωστά», είπε ο Γάλλος κι αναφερόμενος στον τραυματισμό του Ασένσιο συμπλήρωσε: «Είμαστε όλοι συντετριμένοι... Δεν σκεφτόμαστε ποιος θα τον αντικαταστήσει, αλλά το πότε θα επιστρέψει».

Πάντως αυτοί οι τραυματισμοί αφήνουν ένα μικρό παράθυρο παραμονής του Γκάρεθ Μπέιλ στην Ρεάλ καθώς ο Ουαλλός έχει ήδη απορρίψει πρόταση από την Κίνα (ύψους 30 εκατ. ευρώ ετησίως).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης