Ο Ραούλ Μπράβο στη φυλακή για τα στημένα στην Ισπανία
Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής πέρασε το κατώφλι της φυλακής, διότι αρνήθηκε να καταθέσει πριν τη δίκη - Στις 100.000 η εγγύηση
Δεν αποτελεί μέρος της καθημερινότητας ενός ποδοσφαιριστή να περνά 72 ώρες χωρίς επικοινωνία, να βλέπει πως αφαιρούν τα κορδόνια από τα παπούτσια βάσει προτοκόλου αποτροπής αυτοτραυματισμών στα κελιά και να πρέπει να εμφανιστεί με χειροπέδες στα πρωτοσέλιδα των ίδιων εφημερίδων που πριν δικαστεί, αποθέωναν το αθλητικό του ταλέντο.
Ραούλ Μπράβο και Κάρλος Αράντα αρνήθηκαν να καταθέσουν για τα στημένα και το δικαστήριο της Ουέσκα αποφάσισε την προφυλάκισή τους!
Μάλιστα, ο δικαστής αποφάσε την προφυλάκιση τους ορίζοντας όμως και εγγύηση ύψους 100.000 ευρώ και αν οι δυο τους την καταβάλλουν θα είναι ελεύθεροι μέχρι τη δίκη.
Νωρίτερα, είχε αφεθεί ελεύθερος με αυστηρούς περιοριστικούς όρους και εγγύηση 75.000 ευρώ ο Ινίγκο Λόπεθ.
Ο Ισπανός αμυντικός τόνισε: «Μας συμπεριφέρθηκαν καλά, υπερασπίστηκα την αθωότητα μου. Είμαι άσχημα ψυχολογικά αυτές τις τρεις μέρες και θέλω να πάω σπίτι μου να ξεκουραστώ». Πηγή:www.gazzetta.gr
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.