«Βλέπει» Φορτούνη η Βέρντερ

«Βλέπει» Φορτούνη η Βέρντερ

Έντονο ενδιαφέρον για τον Κώστα Φορτούνη φέρεται να έχει εκδηλώσει η Βέρντερ Βρέμης

fortou-osfp
Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Βέρντερ Βρέμης παρουσιάζεται να βρίσκεται ο Κώστας Φορτούνης.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου, η ομάδα του Φλόριαν Κόφελντ ψάχνει τον διάδοχο του μέχρι πρότινος αρχηγού της, Μαξ Κρουζ, που δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του και ψηλά στη σχετική λίστα βρίσκεται το όνομα του διεθνούς μεσοεπιθετικού του Ολυμπιακού.

Μάλιστα, δημοσίευμα της ιστοσελίδας «MeinWerder» αναφέρει μεταξύ άλλων: «Μοιάζει με ανέκδοτο ότι ο τεχνικός διευθυντής της Βέρντερ, Φρνακ Μπάουμαν, κάθε χρόνο παίρνει κι έναν αρχηγό! Ο Φορτούνης ταιριάζει με αυτό το σερί! Ο 26χρονος αρχηγός του Ολυμπιακού, με τα 17 γκολ και τις 16 ασίστ σε 43 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις φέτος και με παλιότερη παρουσία, από το 2011 ως το 2014, σαν ταλέντο, στην Καϊζερσλάουτερν. Εντυπωσιάζει με την ισορροπία των δυνατοτήτων του. Δημιουργικός, σκόρερ και με τα δύο πόδια και παίκτης της σεζόν στην Ελλάδα. Το ερώτημα είναι αν ο Φορτούνης μπορεί να βγάλει αυτές τις ικανότητες και σε πιο υψηλό επίπεδο. Ο ρυθμός της Bundesliga είναι πάντα πρόκληση. Ο Φορτούνης δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2020 με τον Ολυμπιακό και για αυτόν ενδιαφέρεται η Φενέρ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι μάνατζερ του Τρικαλινού άσου είναι ο Πολ Κουτσολιάκος, ένας άνθρωπος που έχει «άκρες» στο γερμανικό πρωτάθλημα και είχε σημαντική συμβολή στη μεταγραφή του Παναγιώτη Ρέτσου στη Λεβερκούζεν και είχε πάει τον Βιεϊρίνια πριν από μερικά χρόνια στη Βέρντερ και επίσης πριν από μερικούς μήνες (περί τα τέλη Φεβρουαρίου – αρχές Μαρτίου) είχε βρεθεί ο σύλλογος της Βρέμης στο Καραϊσκάκη και ίσως ξεχώρισε τον Φορτούνη.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης