Συνεχίζεται κανονικά το πρωτάθλημα της Basket League
Ο πρόεδρος της Basket League αναφέρθηκε στη συνάντηση που έγινε με τους ιδιοκτήτες των ομάδων και εξέφρασε την αισιοδοξία του για επιστροφή στην κανονικότητα
Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος αφού ολοκληρώθηκε το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ ανέφερε, «Νομίζω ότι πριν από την σύσκεψη και την συνεδρίαση των ιδιοκτητών από πολλούς οι προσδοκίες ήταν πολύ χαμηλές. Αυτό διαψεύστηκε και πλέον έγινε μία πραγματική συζήτηση επί τρεις ώρες. Τοποθετήθηκαν όλες οι ομάδες με τις θέσεις τους και συμφωνήθηκαν δύο πράγματα.
Πρώτον, έχουμε πρωτάθλημα και δεύτερον συμφωνήσαμε με την λήξη του πρωταθλήματος να συζητήσουμε όλες τις προτάσεις ώστε να ακούσουμε λύσεις για το καλό του αθλήματος.
Η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι θα παίξει ο Ολυμπιακός. Δεν έχω δέσμευση αλλά αυτά που συζητήθηκαν μέσα και για αυτό είπα ότι έχουμε πρωτάθλημα. Θα τα δούμε και θα τα λύσουμε τις επόμενες ώρες».
Όταν ρωτήθηκε για τη σιγουριά την οποία εξέφρασε εντός Δ.Σ για το κώλυμα του Παναγιώτη Αναστόπουλου, τόνισε, «Το τί είπα εγώ είναι μέσα στο διοικητικό συμβούλιο».\ Πηγή:www.gazzetta.gr
Οι «Ημέρες ART/ TECH by COSMOTE TELEKOM» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με δωρεάν είσοδο και δράσεις για όλους, είναι μια γιορτή τέχνης και τεχνολογίας που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να συνδημιουργήσουν και να πειραματιστούν μέσα από μία σειρά καινοτόμων διαδραστικών εμπειριών
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»