Βαλβέρδε: «Η Μάντσεστερ είναι... σπέσιαλ στα τελευταία λεπτά

Βαλβέρδε: «Η Μάντσεστερ είναι... σπέσιαλ στα τελευταία λεπτά

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αρνήθηκε ότι η Μπαρτσελόνα είναι το φαβορί στον αυριανό επαναληπτικό αγώνα για τους «8» του Champions League, μιας και η Γιουνάιτεντ των τελευταίων λεπτών δεν τον αφήνει να χαλαρώσει!

Vav
«Δεν μπορώ να ξέρω πως ο αντίπαλός μας θα προσεγγίσει το ματς. Αυτό που ξέρω, είναι ότι τη φετινή σεζόν έχει νικήσει στα τρία από τα τέσσερα εκτός έδρας για το Champions League και μερικά από αυτά στο τέλος. Πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση για όλα αυτά» ήταν το πρώτο σχόλιο του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα στάθηκε στο πρώτο ματς λέγοντας: «Φυσικά και δεν έχει κριθεί η πρόκριση στην επόμενη φάση. Δεν πρέπει να μας επηρεάσει το σκορ του πρώτου ματς. Πρέπει να νικήσουμε και στο δεύτερο παιχνίδι. Θυμίζω πάντως πως η Μάντσεστερ είναι σπέσιαλ στα τελευταία λεπτά. Θυμίζω ότι κατέκτησε το Champions League εδώ, με ανατροπή σε δύο λεπτά».

Ο Βάσκος προπονητής μίλησε και για το γεγονός πως ο Μέσι δεν έχει σκοράρει σε προημιτελικά του Champions League από το 2013: «Σημαίνει ίσως πως το πιο πιθανό είναι να σκοράρει αύριο. Τα στατιστικά είναι ωραία για να αναλύσεις κάποια πράγματα, αλλά αφορούν το παρελθόν». Μάλιστα, ο κόουτς της Μπαρτσελόνα αναφέρθηκε και στο περσινό... πάθημα από τη Ρόμα «Κάθε εμπειρία είναι χρήσιμη. Περιμένουμε ένα σκληρό ματς, όπου τα πάντα μπορεί να συμβούν. Από την πλευρά μας, πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να μην αποκλειστούμε».
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης