Τερ Στέγκεν: «Το καλό είναι ότι εμείς δεν παίζουμε σαν την Παρί»

Τερ Στέγκεν: «Το καλό είναι ότι εμείς δεν παίζουμε σαν την Παρί»

Για την αυριανή ρεβάνς της Μπαρτσελόνα κόντρα στη Γιουνάιτεν στο «Καμπ Νου» για τους 8 του Champions League, μίλησε ο τερματοφύλακας των «μπλαουγκράνα», Τερ Στέγκεν, τονίζοντας ότι η ομάδα του θα παίξει για να κυριαρχήσει

Ter_Stegen
Να υπερασπιστεί το 1-0 του «Ολντ Τράφορντ» καλείται αύριο (16/4, 22:00) η Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου». Ο Τερ Στέγκεν μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψε της ρεβάνς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τόνισε ότι οι «μπλαουγκράνα» δεν μοιάζουν σε τίποτα με την Παρί Σεν Ζερμέν, κόντρα στην οποία η ομάδα του Σόλσκιερ έκανε φέτος επική ανατροπή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τερ Στέγκεν:
Για την ανατροπή της Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ: «Έχουμε έναν αντίπαλο που έχει όρεξη, όπως κι εμείς. Έχουν κερδίσει κάποια παιχνίδια εκτός έδρας και φυσικά το πλεονέκτημα που έχουμε δεν είναι πολύ μεγάλο. Δεν θέλουμε μόνο να το υπερασπιστούμε, αλλά να δείξουμε και την ανωτερότητά μας. Το καλό είναι ότι εμείς δεν παίζουμε σαν την Παρί. Θέλουμε να κρατάμε τη μπάλα και να δημιουργούμε ευκαιρίες, όπως το κάνουμε πάντα, έτσι καταλαβαίνουμε το ποδόσφαιρο».

Για το ότι παίζει σε όλο το πρωτάθλημα: «Πάντα είναι πρόθεσή μου να παίζω σε όλα τα ματς για να είμαι σε υψηλό επίπεδο. Μου πάει καλά και είμαστε συγκεντρωμένοι για αύριο. Όσοι έπαιξαν στο ‘Ολντ Τράφορντ’ είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, είμαστε έτοιμοι 100%».

Για τον Ντε Χέα: «Είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες του κόσμου. Κάνει καλή σεζόν και είναι εδώ και χρόνια καλά. Είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες της Γιουνάιτεντ».

Για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Έχουν πολύ γρήγορους παίκτες. Πρέπει να είμαστε σε επαγρύπνηση, όπως κάναμε εκεί. Πιστεύω αυτό είναι το κλειδί και για να κερδίσουμε αύριο. Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Το είδατε και στο πρώτο ματς. Μας έκαναν τη ζωή δύσκολη. Θέλουμε να βγούμε και να κυριαρχήσουμε, όπως πάντα, όμως όσον αφορά την άμυνα να το κάνουμε όπως το κάναμε κι εκεί».
Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης