Ο Κλαούντιο Ρανιέρι δεν μπόρεσε να κάνει την υπέρβαση στη Φούλαμ και η διοίκηση αποφάσισε την απόλυσή του
Παρελθόν από τον πάγκο της Φούλαμ αποτελεί ο Κλαούντιο Ρανιέρι μετά και την εκτός έδρας ήττα από τη Σαουθάμπτον.
Οι Λονδρέζοι βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία και δεν πείθουν πως μπορούν να κάνουν την υπέρβαση... παραμονής στις δέκα αγωνιστικές που απομένουν.
Ο Ιταλός ανέλαβε τους Κότατζερς τον Νοέμβριο, διαδέχθηκε τον Γιοκάνοβιτς, αλλά σε 16 ματς είχε μόλις τρεις νίκες.
Ο ιδιοκτήτης της Φούλαμ έδωσε τα ηνία στον Σκοτ Πάρκερ, ωστόσο αναζητά τον επόμενο τεχνικό για να «χτίσει» την ομάδα που θα παρουσιαστεί την επόμενη σεζόν στην Τσάμπιονσιπ. Πηγή:www.gazzetta.gr
Η νέα σχεδίαση, η εξελιγμένη πλατφόρμα, ο υβριδικός κινητήρας, οι κορυφαίες αναρτήσεις και τα εξελιγμένα συστήματα ασφάλειας του νέου T-Roc καθιστούν το νέο μοντέλο της Volkswagen μια ολοκληρωμένη πρόταση για τον σύγχρονο τρόπο ζωής.