«Πρεμιέρα» Ντίας για τον Ολυμπιακό κόντρα στη Λαμία

«Πρεμιέρα» Ντίας για τον Ολυμπιακό κόντρα στη Λαμία

Ως βασικός θα ξεκινήσει ο Πορτογάλος στο αυριανό παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Κύπελλο Ελλάδας

«Πρεμιέρα» Ντίας για τον Ολυμπιακό κόντρα στη Λαμία
Ορατό είναι το ενδεχόμενο ο Ζιλ Ντίας να ξεκινήσει ως βασικός στον αυριανό αγώνα του Ολυμπιακού με τη Λαμία για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ έχει συμπληρώσει δέκα προπονήσεις με τους «ερυθρόλευκους», ενώ πήρε χρόνο συμμετοχής στο προχθεσινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι με τη Λαμία αποτελεί και μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Πέδρο Μαρτίνς να «τεστάρει» ορισμένους παίκτες ενόψει του κρίσιμου δεκαημέρου σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Φανέλα βασικού, επίσης, αναμένεται να πάρει και ο Γιάννης Μασούρας που έχει αφήσει θετικά δείγματα στους πρώτους του αγώνες με τα «ερυθρόλευκα».

Υποψήφιος για το αυριανό ματς είναι και ο Φράνκο Σολδάνο και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, οι οποίοι και εκείνοι με τη σειρά τους αποκτήθηκαν μέσα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Best of Network

Δείτε Επίσης