Κύπελλο Ελλάδας, Παναχαϊκή-Ολυμπιακός 0-2 - Επεισόδια σημάδεψαν τον αγώνα

Κύπελλο Ελλάδας, Παναχαϊκή-Ολυμπιακός 0-2 - Επεισόδια σημάδεψαν τον αγώνα

Ολυμπιακός πήρε τη νίκη και την πρόκριση στους 16 του Κυπέλλου χάρις στα γκολ των Τοροσίδη (38'), Ναουέλ (70')  στο... χωράφι του Παμπελοποννησιακού σταδίου - Στο  51' o αγώνας διεκόπη για 15 λεπτά  περίπου, λόγω χρήσης χημικών από πλευράς της Αστυνομίας μετά από ένταση που προέκυψε με τους οπαδούς του Ολυμπιακού

4606163
Σε ένα ματς που διεξήχθη σε τραγικές γηπεδικές συνθήκες και είχε και ένταση & επεισόδια μεταξύ αστυνομικών και οπαδών ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 2-0 της Παναχαϊκής στην Πάτρα για το Κύπελλο κάνοντας το δύο στα δύο στον όμιλό του. Σκόρερ οι Τοροσίδης και Ναουέλ.

ΜΑΤΣ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ... ΧΩΡΑΦΙ

Η επιλογή του γηπέδου ομολογουμένως ήταν κάκιστη. Ένα γήπεδο... χωράφι το Παμπελοποννησιακό που δύσκολα μπορούσες να σταθείς και να παίξεις.

ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Ο Οφρυδόπουλος κατέβασε την Παναχαϊκή στο Παμπελοποννησιακό στάδιο ως εξής: Σούλης κίπερ, άμυνα με Ντάσιο δεξί μπακ, Λουμπαρδέα και Τσελεπίδη τα στόπερ και Σταμόπουλο αριστερά. Στο κέντρο ο Πλέγας ως εξάρι και μπροστά του ως χαφ οι Παπατόλιος, Μασούρας και Ελευθεριάδης. Πίσω από τον επιθετικό Μαυριά ως επιτελικός ο Κολ. Πάντως ο Κολ με τον Ελευθεριάδη άλλαζαν θέσεις και πλευρές.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΝΣ

Κλείσιμο
Ο Ολυμπιακός του Μαρτίνς άρχισε το ματς με τον Γιαννιώτη κάτω από τα δοκάρια & στην άμυνα τους Τοροσίδη, Μιράντα, Μεριά και Τσιμίκα. Ως αμυντικά χαφ τους Νάτχο και Γκιγιέρμε, τριάδα μπροστά τους με Ανδρούτσο, Βρουσάι και Ναουέλ και στην κορυφή της επίθεσης τον Μάνο.

Ο ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΡΕΡ, ΘΕΤΙΚΟΙ ΝΑΤΧΟ & ΝΑΟΥΕΛ ΚΑΙ ΠΕΝΑΛΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΤΣΙΜΙΚΑ

Σε έναν τόσο κακό αγωνιστικό χώρο προφανώς δεν περίμενε κανείς... μπαλάρα. Ο Ολυμπιακός πάντως είχε φάσεις για γκολ και σαφώς πιο κλασσικές από την αντίπαλό του. Στο 17' μία πολύ καλή ευκαιρία με κεφαλιά του Τοροσίδη που μπλόκαρε ο Σούλης. Στο 25' δεν δόθηκε πέναλτι για αντικανονικό μαρκάρισμα του Ντάσιου πάνω στον Τσιμίκα.

Στο 35' και το 38' υπήρξαν δύο φάσεις με πρωταγωνιστή τον Μάνο για να έρθει λίγο μετά το γκολ από τον Τοροσίδη. Κόρνερ από τον θετικό Ναουέλ και κεφαλιά του αρχηγού του Ολυμπιακού από το ύψος του πέναλτι και ενώ τον είχε χάσει ο Ντάσιος. Είναι η δεύτερη φορά που βάζει γκολ με κεφαλιά μετά το ματς με Ντουντελάνζ. Στο 42' ο Νάτχο πασάρει στον Τοροσίδη που με ένα σουτ έστειλε την μπάλα λίγο έξω. Από το α' μέρος κορυφαίος και σκόρερ ήταν ο Τοροσίδης και διακριθέντες επίσης οι Νάτχο και Ναουέλ, με τον δεύτερο να έχει την ασίστ στο τέρμα του έμπειρου μπακ.

ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΤΟ 51' ΛΟΓΩ ΕΝΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΧΗΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΓΟΝΩΝ & ΕΝΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ

Στο 51ο λεπτό υπήρξε διακοπή στο ματς μετά από ένταση που προκλήθηκε μεταξύ αστυνομίας και μερίδας οπαδών στην εξέδρα που ήταν κόσμος των Πειραιωτών. Από τα χημικά η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική και ο διαιτητής Παπαδόπουλος διέκοψε προσωρινά τον αγώνα για να καθαρίσει η ατμόσφαιρα. Υπήρξε και ένας τραυματίας από την ένταση και τα επεισόδια. Χτύπησε το κεφάλι του και του έγιναν ράμματα.

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ 2-0 ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΟΙ ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ ΚΑΙ ΝΑΟΥΕΛ

Στο 70ο λεπτό ήρθε και το 2-0 για τον Ολυμπιακό. Σέντρα από τον Τοροσίδη και ο Μάνος κέρδισε την μπάλα αλλά δεν πρόλαβε να σουτάρει καλά για να έρθει ο Ναουέλ και με ωραίο σουτ να σκοράρει. Ήταν και το πρώτο του τέρμα. Μέχρι το τέλος του αγώνα υπήρξαν και άλλες φάσεις αλλά το ματς έμεινε στο 2-0.

Παναχαϊκή: Σούλης, Σταμόπουλος, Τσελεπίδης, Λουμπαρδέας, Ντάσιος (58' λ. τρ. Πολίμος), Ελευθεριάδης, Πλέγας, Παπατόλιος, Μασούρας (46' Κυνηγόπουλος), Κολ, Μαυριάς.
Ολυμπιακός: Γιαννιώτης, Τοροσίδης, Μεριά, Μιράντα, Τσιμίκας, Γκιγέρμε, Νάτχο (79' Φετφατζίδης), Ανδρούτσος, Ναουέλ (83' Μασούρας), Βρουσάι και Μάνος (76' Βοϊλης).
Πηγή:www.gazzetta.gr

Καραπαπάς: "Έριξαν χημικά γιατί μάλωναν δύο 15χρονα"
Λίγο μετά την επανέναρξη του αγώνα, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς δήλωσε στην Cosmote TV:
«Θέλω να διαμαρτυρηθώ επίσημα για την αστυνομία. Ήρθε μία διμοιρία από την Αθήνα μες στον κόσμο που ήταν ως επί το πλείστον από την Πάτρα και έριξε χημικά επειδή τσακώνονταν δύο 15χρονα. Πείτε μου τι λόγος υπήρχε για κάτι τέτοιο. Εάν φτάσουμε στο σημείο να κρίνονται ματς και διοργανώσεις από την Αστυνομία είμαστε καταδικασμένοι. Ας το κρίνει ο κόσμος...»

Δείτε το βίντεο από τη στιγμή της διακοπής του αγώνα


H βαθμολογία
Ολυμπιακός 6
Λεβαδειακός 3
Παναχαϊκή 3
Άρης Αβάτου 0
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης