Το χρώμα του χρήματος θα δουν σήμερα οι παίκτες το επιτελείο, οι υπάλληλοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά και ο Γενς Βέμερ
Το πρώτο βήμα για να επιστρέψει κατά κάποιο τρόπο η κανονικότητα στον Παναθηναϊκό αναμένεται να γίνει σήμερα. Συγκεκριμένα, όπως γνωστοποίησε η ΠΑΕ, σήμερα η ομάδα θα εξοφληθεί το 35% της δόσης Δεκεμβρίου ενώ η διοίκηση έχει δεσμευτεί ότι μέχρι 15 Μαΐου θα πάρουν και ολόκληρη την δόση Φεβρουαρίου.
Αν συμβούν αυτά τότε το τριφύλλι δεν θα κινδυνεύει με προσφυγές καθώς θα οφείλει μόνο τη δόση Μαΐου, για την οποία έχει περιθώριο ως το τέλος του μήνα. Αξίζει να αναφερθεί ότι εκτός των παικτών και του προπονητικού επιτελείου σήμερα θα πληρωθούν και όλοι οι υπάλληλοι στο Κορωπί και την ΠΑΕ.
Τέλος, σήμερα αναμένεται να πληρωθεί ο Γενς Βέμερ και να τελειώσει αυτή η περιπέτεια που ταλαιπωρεί τους πράσινους τους τελευταίους μήνες.
Ένα παλιό αυτοκίνητο που δεν χρησιμοποιείται πλέον μπορεί να συνεχίσει να κοστίζει, ακόμη κι όταν παραμένει ακινητοποιημένο. Η απόσυρση αυτοκινήτου, όμως, μπορεί να είναι μια εξαιρετικά απλή, γρήγορη και οικονομικά αποδοτική διαδικασία.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο όραμα της LAMDA Development για ένα The Ellinikon ανοιχτό σε όλους, όπου η ισότιμη συμμετοχή και η προσβασιμότητα αποτελούν βασικά στοιχεία της καθημερινής εμπειρίας.