Η UEFA ανακοίνωσε τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Ανακοινώθηκε το απόγευμα της Τρίτης η τιμωρία του «τριφυλλιού» - Ένα χρόνο εκτός οι «πράσινοι» μέσα στην επόμενη τριετία!

Η ΟΥΕΦΑ στα τέλη του 2017 έδωσε σανίδα σωτηρίας στον Παναθηναϊκό να γλιτώσει τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό αλλά η διοίκηση του Γιάννη Αλαφούζου ούτε πλήρωσε, ούτε διακανόνισε τις οφειλές της ΠΑΕ και έτσι η τιμωρία από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία ήρθε σαν φυσικό επακόλουθο μιας συμπεριφοράς που θα μνημονεύεται αιώνια στην ιστορία του συλλόγου!

Το απόγευμα της Τρίτης στην επίσημη ιστοσελίδα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ανακοινώθηκε η τιμωρία του «τριφυλλιού». Όπως είναι γνωστό, ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στις διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ για μία χρονιά μέσα στην επόμενη τριετία, όταν και όποτε καταφέρει να εξασφαλίσει μέσα από το πρωτάθλημα ή το κύπελλο την έξοδο του στην Ευρώπη.

Δείτε εδώ την ανακοίνωση της UEFA

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Στις Δεκεμβρίου του 2017 το αρμόδιο τμήμα πήρε μια απόφαση για τις καθυστερημένες υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού.

Το αρμόδιο τμήμα της ΟΥΕΦΑ επιβεβαίωσε πως ο Παναθηναϊκός έχει παραβιάσει την απαίτηση καθυστερημένων υποχρεώσεων της ΟΥΕΦΑ και αποφάσισε να αποκλείσει τον Παναθηναϊκό από την συμμετοχή στις διοργανώσεις συλλόγων της ομοσπονδίας για μία από όποια από τις επόμενες τρεις χρονιές προκριθεί(18/19, 19/20 και 20/21) εκτός και αν μέχρι την 1η Μαρτίου το κλαμπ ήταν σε θέση να πληρώσει τις οφειλές ή να καταλήξει σε συμφωνίες με τους πιστωτές σχετικά με ποσά που προσδιορίστηκαν ως οφειλές μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου του 2017.

Επέβαλε επίσης πρόστιμο ύψους 200.000, από το οποίο ακυρώθηκαν οι 100.000 και θα παρέμεναν απαιτητοί, σε περίπτωση που ο σύλλογος δεν ήταν σε θέση να εκπληρώσει τον προαναφερθέντα όρο.

Στις 19 Μαρτίου 2018 το αρμόδιο τμήμα έβγαλε το πόρισμα και κατέληξε πως ο Παναθηναϊκός δεν είχε ικανοποιήσει τις απαιτήσεις.

Ως εκ τούτου το αρμόδιο τμήμα διέταξε την άμεση έναρξη ισχύος του αποκλεισμού που προβλέπεται στην απόφαση της 12ης Δεκεμβρίου 2017 και επιβεβαίωσε ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποκλείεται να συμμετάσχει στις διοργανώσεις συλλόγων της ομοσπονδίας για μία από όποια από τις επόμενες τρεις χρονιές προκριθεί(18/19, 19/20 και 20/21). Το αρμόδιο τμήμα επίσης αποφάσισε ότι η αμοιβή των 100.000 σαν κομμάτι των 200.000 δεν είναι πλέον ακυρωμένη και πρέπει να καταβληθεί άμεσα».

Πηγή:www.gazzetta.gr

ετσιιιι

καλα παμε συνεχιστε. και παοκ και αεκ και ολυμπιακο και εθνικη και τα παντα ολα. μετα ουεφα στειλε κλιμακια εδω. οπως στελνει το δντ και η μερκελ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ υπαρχει ελπιδα.γιατι οι "αγριοι" που δειξαμε τι θα πει πολιτισμος εχουν ξεφυγει ετη μπροστα..

Έλληνας από Αμερική

Ότι και να λέμε είναι λίγο. Ο Αλαφούζος δεν είναι χαζός. Δεν πιστεύω ότι δεν ήξερε τις συνέπειες. Δε νομίζω ότι λειτουργεί εκτός πλάνου. Για το μόνο που απορώ είναι γιατί δεν ξεσηκώνεται ο πράσινος κόσμος εναντίον του. Γιατί δεν πάνε να τη στήσουν έξω από ΣΚΑΙ. Γιατί δεν του συμπεριφέρονται ούτε στο 5% από ότι του αξίζει, σε αντίθεση με τους βαρδινογιαννηδες που τους είχαν στημένους στη γωνία μετά από κάθε στραβό αποτέλεσμα.

Τσακας

O Αλαφουζος ειναι γνωστός τσιγγούνης απορω γιατι ήθελε να ασχοληθεί με τον Παναθηναϊκό

Τορπίλη ντόπια αντιφραστική9

Δάκτυλος Ελληνικός εσωτερική τορπίλη από κάποιον που έχει πρόσβαση στην Uefa ( αυτή του Πλατινί με την παντελονιασμένη διαχείρηση ) και κάθε Κυριακή μιλάει για ανύπαρκτους. Ακλομα και όταν ο ΠΑΟ ήταν υπαρκτός, διότι τώρα ο ΠΑΟ ( αφου διώξανε την ιστορικη νοικοκυρεμένη ιδιοκτησία) τώρα κάνει για βρούβες. Εδώ ρίχτηκε η ντόπια Πλατνένια τορπίλη, όταν ο ΠΑΟ είναι χώμα, και πάλι θα μιλάνε θα μιλάει για τους ανυπαρκτους

Τρωει

Ποινές από παίκτες τύπου εσιεν που ούτε ακούμπησαν το τόπι. Όπως είπε και ένας φίλος πριν κάτι που λέω τρία χρόνια τώρα παναθηναϊκός όπως Ελλάδα και οι δύο γύρο φέρνουν στα βράχια ο ένας τσάκιστηκε ο άλλος ακολουθεί δριμύτερος.

σηφης

ο ΠΑΟ επαθε οτι ακριβως η ελλαδα!!! οι φιλαθλοι οπως και οι πολιτες, οταν βρεθηκαν ΠΑΟ και ελλαδα σε δυσκολη θεση εβριζαν και εδιωξαν τις ηγεσιες τους φερνοντας στα πραγματα ΠΕΚ αλαφουζους και τσιπροκαμμενους αντιστοιχα. τα αποτελεσματα τραγικα και για τους δυο!!!!!!!!!!!!!!

ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Οι καταστροφεις τους Παναθηναικου: 1) Συριζα και οι κορμορανοι του ( αν εφτιαχνε το γηπεδο αλλιως θα μιλουσαμε τωρα) 2) ΘΥΡΑ 13 Βγενοπουλος Πατερας..και 3) Αλαφουζος τα υπολοιπα ειναι απλα να περνα η ωρα..

βας βας

τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κώλους.

κα

Δεν έφτανε ο ΣτάλινοΣΥΡΙΖΑ, τώρα έχουμε και την ΟΥΕΦΑ να μαχαιρώνει πισώπλατα την υγιή ελληνική επιχειρηματικότητα για να μπορούν ομαδούλες σαν την Ρεάλ και την Μπάγερν να προχωρούν ανενόχλητες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

όταν

όταν παίζαμε ποδόσφαιρό αυτοί ήταν ακόμη στα δέντρα. Άσε τους να λένε, έρχεται η ώρα τους

ουεφας

η ποινή ισχύει για χρονιά που παίρνει εισιτήριο για Ευρώπη από τη βαθμολογία