Έχει χρώμα και χρήμα…

Έχει χρώμα και χρήμα…

Ένας τελικός κυπέλλου, Μπαρτσελόνα – Σεβίλλη, δυο ημιτελικοί στο κύπελλο Αγγλίας, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ και Τσέλσι – Σαουθάμπτον, ένα σούπερ ντέρμπι στην Ιταλία, Γιουβέντoυς – Νάπολι που κρίνει το πρωτάθλημα, η μονομαχία Ντόρτμουντ – Λεβερκούζεν στην Γερμανία, αλλά και οι αγώνες της Super League, δίνουν ένα ξεχωριστό χρώμα στο κουπόνι. Η στήλη «ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ» που δίνει το κάτι παραπάνω, κάτι έχει να πει κι αυτή τη φορά.

betshop-mobile-11_new
Κέρκυρα - Αστέρας Τρίπολης: Μετά τον αποκλεισμό της ΑΕΛ από την ΑΕΚ στο κύπελλο, η 5η θέση της βαθμολογίας απέκτησε νόημα καθότι οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ κι ο Αστέρας θα το παλέψει, τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος. Υπολείπεται τριών βαθμών της Ξάνθης, η οποία έχει πιο δύσκολο πρόγραμμα. Συνεπώς, πρέπει να νικήσει στην Κέρκυρα. Οι γηπεδούχοι, μπορεί να απέχουν πέντε βαθμούς από τον Απόλλωνα και την Λαμία, αλλά αν θέλουν να ελπίζουν σε σωτηρία, θα πρέπει πάση θυσία να νικήσουν. Είναι κλασική ομάδα του under και σουλουπώθηκε από το Μαντζουράκη και ποντάρει στο ότι ο Αστέρας ενώ είναι καλύτερος, δεν σκοράρει εκτός έδρας, αλλά ούτε και δέχεται εύκολα το γκολ. Οπότε το ματς θα παιχτεί στο ένα γκολ κι όποιος το βάλει. Η λογική λέει να παίξουμε το 0-1 γκολ της betshop.gr
στο 2.28.

Παναιτωλικός – Λαμία: Θα ποντάρουμε στο goal – goal της betshop.gr στο 2.17.

ΠΑΣ Γιάννινα – Λάρισα: Θα προτιμήσουμε το 0-1 γκολ της
betshop.gr
Κλείσιμο
στο 2.52.

ΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ

ΑΕΚ – Λεβαδειακός: Έναν βαθμό θέλει η ΑΕΚ για να πανηγυρίσει τον τίτλο, εκτός θεαματικού απροόπτου με την αθλητική δικαιοσύνη. Παίζουμε τον 1 & under 2.5 της
betshop.gr στο 3.07.

Ατρόμητος – Πλατανιάς: Να κερδίσει ο Ατρόμητος και στα δύο ημίχρονα πληρώνεται από την betshop.gr στο 1.84.

ΠΑΟΚ – Ξάνθη: Να νικήσει ο ΠΑΟΚ και στα δυο ημίχρονα, προσφέρεται από την betshop.gr στο 2.14.

ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ

Απόλλων Σμύρνης - Ολυμπιακός Πειραιώς: Μαθηματικά δεν σώθηκε ο Απόλλων. Ο Ολυμπιακός δεν εμπνέει εμπιστοσύνη αμυντικά. Παίζουμε το 2 & goal – goal της betshop.gr στο 3.73.

Πανιώνιος – Παναθηναϊκός: Θα παίξουμε το 12 & goal - goal της betshop.gr στο 3.35.

Αγγλία, κύπελλο

Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Tότεναμ: Ημιτελικός του κυπέλλου Αγγλίας που θα γίνει το «Γουέμπλεϊ» του Λονδίνου, έδρα της Τότεναμ, εκεί όπου γίνονται όλοι οι ημιτελικοί, όπως και το Τσέλσι – Σαουθάμπτον. Είναι μονοί οι ημιτελικοί κι αν δεν υπάρξει νικητής στο 90λεπτο, ακολουθεί παράταση και πέναλτι. Το γεγονός ότι η Τότεναμ παίζει στην έδρα της, της δίνει ένα αβαντάζ, φυσικά. Εκεί, διαθέτει την 3η καλύτερη άμυνα με 12 γκολ παθητικό, ενώ σκοράρει εύκολα. Ο Χάρι Κέιν πρέπει να είναι ο καλύτερος φορ στον κόσμο αυτή την εποχή και πλεονέκτημα για τους «Πετεινούς». Η Γιουνάιτεντ που έχασε κι εφέτος το πρωτάθλημα, δεν τραβάει. Έκανε τη σούπερ – σούπερ έκπληξη χάνοντας 0-1 από την ουραγό Γουέστ Μπρομ μέσα στο «Ολντ Τράφορντ» την προπερασμένη αγωνιστική κι ο Μουρίνιο έστειλε τελεσίγραφα σε Αλέξις Σάντσεζ και Πογκμπά, εν όψει της επόμενης σεζόν. Δεν ήταν καλή ούτε στο 2-0 επί της Μπόρνμουθ την τελευταία αγωνιστική. Η λογική λέει να ποντάρουμε στο 12 & over 2.5 της betshop.gr στο 2.19.

Τσέλσι - Σαουθάμπτον: Κι αυτός ο ημιτελικός είναι μονός και θα γίνει στο «Γουέμπλεϊ» του Λονδίνου, με την Τσέλσι να είναι το φαβορί. Είναι στόχος το κύπελλο για την Τσέλσι που έμεινε με άδεια χέρια εφέτος. Το κλίμα, ωστόσο, δεν είναι καλό, ο Κόντε θα φύγει στο τέλος της σεζόν κι η ομάδα θα χτιστεί από την αρχή. Η Σαουθάμπτον ενδιαφέρεται φυσικά να παίξει στον τελικό, αλλά στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη. Στα τέσσερα λεπτά ματς, έκανε ήττες με τρία γκολ παθητικό, ενώ την περασμένη αγωνιστική πήρε βαθμό 0-0 στο Λέστερ. Την προπερασμένη αγωνιστική η Σαουθάμπτον υποδέχτηκε την Τσέλσι από την οποία έχασε 3-2, ενώ είχε προηγηθεί 2-0! Η λογική λέει να παίξουμε τον 1 & goal – goal της betshop.gr στη σούπερ τιμή του 3.50.

Premier League

ΤΑ… ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ

Γουότφορντ - Κρίσταλ Πάλας: Παίζουμε το 12 & goal – goal της betshop.gr στο 2.84.

Εβερτον - Νιούκαστλ: Το goal – goal της betshop.gr στο 1.98 είναι μια χαρά.

Γουέστ Μπρομ. - Λίβερπουλ: Θα ποντάρουμε στο 2.11 της betshop.gr για διπλό ημίχρονο – διπλό τελικό.

Άρσεναλ - Γουέστ Χαμ: Θα παίξουμε τον 1 & goal – goal της betshop.gr στο 2.86.

Μάντσεστερ Σίτι - Σουόνσι: Να κερδίσει η Σίτι και στα δυο ημίχρονα, πληρώνεται από την betshop.gr στο 1.87.

ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ

Στόουκ - Μπέρνλι: Όταν η Στόουκ έχει κάτι χρόνια να κερδίσει και η Μπέρνλι κερδίζει πέντε σερί ματς, το διπλό της betshop.gr στο 3.48 είναι «δώρο».

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ντόρτμουντ - Λεβερκούζεν: Οι δυο τους ισοβαθμούν στην 3η θέση της βαθμολογίας και απειλούνται από τη Λειψία για την 4η θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας, ωστόσο, μια διαφορά ασφαλείας τεσσάρων βαθμών, τέσσερις αγωνιστικές πριν από το τέλος. Συνεπώς, όποιος χάσει, θ’ αποκτήσει πρόβλημα. Κύριο χαρακτηριστικό και των δυο είναι ότι δέχτηκαν έξι γκολ από την Μπάγερν, για το πρωτάθλημα η Ντόρτμουντ, για το κύπελλο η Λεβερκούζεν. Στα τρία τελευταία ματς, η Λεβερκούζεν πέτυχε δέκα γκολ. Η Ντόρτμουντ σκοράρει εύκολα στο «Βεστφάλεν», αλλά από άμυνα, σκέτη… «αεράμυνα». Η λογική λέει να παίξουμε το 12 & over 3.5 της betshop.gr στο 3.16.

ΤΑ… ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ

Αμβούργο - Φράιμπουργκ: Θα προτιμήσουμε τον άσο της betshop.gr στο 2.15.

Στουτγάρδη - Βέρντερ Βρέμης: Το over 2.5 & goal – goal της betshop.gr στο 2.17 είναι σούπερ.

Άουγκσμπουργκ - Μάιντζ: Θα ποντάρουμε στο Χ της betshop.gr στο 3.29.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Χέρτα: Ο άσος της betshop.gr στο 1.92 μας καλύπτει.

Λειψία - Χόφενχαϊμ: Θα παίξουμε το 12 & goal – goal της betshop.gr στο 2.08.

ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ

Αννόβερο - Μπάγερν Μονάχου: Να; Κερδίσει η Μπάγερν και στα δυο ημίχρονα, προσφέρεται από την betshop.gr στην απίστευτη τιμή του 3.87!

Γκλάντμπαχ - Βόλφσμπουργκ: Δεν είναι μεγάλο ρίσκο να ποντάρουμε στον 1 & under 2.5 της betshop.gr στο 4.90!

Κολωνία - Σάλκε: Εδώ αξίζει να πάρουμε το ρίσκο για 2 & goal – goal που δίνεται από την betshop.gr στην αστρονομική τιμή του 4.15.

ΙΣΠΑΝΙΑ, κύπελλο

Μπαρτσελόνα - Σεβίλλη: Είναι ο τελικός του κυπέλλου Ισπανίας που θα γίνει στο νεότευκτο γήπεδο της Ατλέτικο Μαδρίτης. Η Μπαρτσελόνα δεν έχει άλλη επιλογή από το να πάρει το νταμπλ, μετά το πατατράκ του αποκλεισμού της από τη Ρόμα στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι ανώτερη ομάδα από τη Σεβίλλη, βάζει γκολ, ο Μέσι συνεχίζει να είναι αυτός που… είναι. Η Σεβίλλη προέρχεται από τρία σερί ισόπαλα αποτελέσματα. Έφερε 0-0 με την Μπάγερν στο Μόναχο κι αποκλείστηκε από το Τσάμπιονς Λιγκ, μετά 2-2 εντός έδρας με τη Βιγιαρεάλ και την περασμένη αγωνιστική δεν κατάφερε να νικήσει τη Λα Κορούνια στη Γαλικία 0-0. Η λογική λέει να παίξουμε τον 1 & goal – goal της betshop.gr στο 2.86.

Ισπανία, Primera

ΤΑ… ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ

Λεγκανές - Λα Κορούνια: Θα ποντάρουμε στο goal – goal της betshop.gr στο 1.91.

Θέλτα - Βαλένθια: Θα προτιμήσουμε το over 2.5 & goal – goal της betshop.gr στο 2.07.

Λας Πάλμας - Αλαβές: Το διπλό της betshop.gr στο 2.33 είναι ό,τι πρέπει για ποντάρισμα.

Μάλαγα - Ρεάλ Σοσιεδάδ: Θα ποντάρουμε στο goal – goal της betshop.gr στο 2.00.

Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπετίς: Θα ποντάρουμε στα 2-3 γκολ της betshop.gr στο 1.85.

Αθλέτικ Μπιλμπάο - Λεβάντε: Το goal – goal της betshop.gr στο 2.10 είναι μια χαρά.

ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ

Έιμπαρ - Χετάφε: Με βάση τη φόρμα των δυο ομάδων, αξίζει να πάρουμε ένα ρίσκο και να παίξουμε το διπλό της betshop.gr στο 3.98.

Xιρόνα - Εσπανιόλ: Ο 1 & under 2.5 προσφέρεται από την betshop.gr στο 4.35! Εύκολα το παίζουμε.

ΙΤΑΛΙΑ

Γιουβέντους – Nάπολι: Αν νικήσει η Γιούβε, παίρνει τον τίτλο, αφού θα έχει αποσπαστεί επτά βαθμούς από τη Νάπολι. Αν νικήσουν οι φιλοξενούμενοι, μειώνουν στον έναν βαθμό κι όλα παίζονται, πια, τέσσερις αγωνιστικές πριν από το τέλος. Η Γιούβε θα μπορούσε να καθαρίσει τον τίτλο την περασμένη αγωνιστική, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει μέσα στην Κροτόνε, 1-1. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνει δυνατό παιχνίδι με την Γιουβέντους να βολεύεται με την ισοπαλία και να κυνηγάει να κλέψει το ματς. Η λογική λέει να ποντάρουμε στο goal – goal της betshop.gr στο 1.94.

ΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ

Σασσουόλο – Φιορεντίvα: Για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο, θα παίξουμε το goal – goal της betshop.gr στο 1.81.

Μίλαν - Μπενεβέντο: Θα παίξουμε τον 1 & under 3.5 της betshop.gr στο 2.32, διότι στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια η Μίλαν έχει δυο ισοπαλίες με σκορ 1-1 κι άλλες δυο, 0-0.

Κάλιαρι - Μπολόνια: Θα ποντάρουμε στο Χ της betshop.gr στο 3.42.

Λάτσιο - Σαμπντόρια: Θα παίξουμε τον 1 & over 3.5 της betshop.gr στο 2.53.

Αταλάντα - Τορίνο: Θα ποντάρουμε στο Χ της betshop.gr που προσφέρεται στην απίστευτη τιμή του 4.40.

Τζένοα - Βερόνα: Θα παίξουμε τον άσο ημίχρονο – άσο τελικό της betshop.gr στο 2.09.

ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ

Σπαλ - Ρόμα: Στα τελευταία έξι ματς, η Σπαλ έχει τρεις ισοπαλίες και σκορ 1-1 και άλλες τρεις με 0-0! Η Ρόμα, φυσικά είναι ανώτερο μέγεθος και δεν θέλει να χάσει την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ποντάρουμε στο 2 & under 2.5 της betshop.gr στην τρελή τιμή του 4.10!

Ουντινέζε - Κροτόνε: Η Ουντινέζε νίκησε για τελευταία φορά στις 28 Ιανουαρίου κι από τότε έχει δέκα ήττες σερί! Η Κροτόνε, που παλεύει να σωθεί, έφερε εντός έδρας 1-1 με τη Γιουβέντους την περασμένη αγωνιστική. Θα προτιμήσουμε το 12 & goal – goal της betshop.gr στο 3.18.

Κιέβο - Ίντερ: Το 2 & under 2.5 πληρώνεται από την betshop.gr στο 3.51 και το παίζουμε άφοβα.


Διαβάστε περισσότερα:  betshop.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης