Η Σουηδική ΑΪΚ Στοκχόλμης η οποία νίκησε ξανά με 1-0 τη Γιουρόπα στο Γιβραλτάρ θα είναι η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον γ’ προκριματικό του Europa League
Τη σουηδική ΑΪΚ θα υποδεχθεί στη Λεωφόρο στις 28 Ιουλίου ο Παναθηναϊκός για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League.
Η ομάδα της Στοκχόλμης, όπως είχε κάνει και στην έδρα της, επικράτησε ξανά με σκορ 1-0 της Γιουρόπα από το Γιβραλτάρ και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση.
Σκόρερ του μοναδικού τέρματος ήταν ο Μαρκάνεν στο 55’, όταν εκμεταλλεύτηκε πάσα του Ισιζάκι.
Υπενθυμίζεται ότι η ρεβάνς έχει οριστεί για τις 4 Αυγούστου και πιθανότατα δεν θα διεξαχθεί στη φυσική έδρα της σουηδικής ομάδας καθώς την ίδια ημέρα είναι προγραμματισμένη συναυλία.
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.