Το… ύπουλο 0-0 πήρε ως προίκα από την Ελβετία η Σεβίλλη στο πρώτο ματς με τη Βασιλεία για τους «16» του Europa League και παρέμεινε φαβορί για την πρόκριση στα ημιτελικά
Αφεντικό ναι, σίγουρη όχι…
Η Σεβίλλη έχει το πάνω χέρι για πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League, καθώς έφυγε με το 0-0 από την Ελβετία στο πρώτο ραντεβού με τη Βασιλεία για τους «16» της διοργάνωσης.
Η ισπανική ομάδα δεν πιστοποίησε με την παρουσία της στο «Sankt Jakob-Par» ότι είναι ανώτερη από αυτήν του Φίσερ, αλλά έχει και πάλι το πάνω χέρι για να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη, έστω και με αυτό το ύπουλο αποτέλεσμα.
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.