Από καθαρά θέμα τύχης, δεν υπήρξε τραυματισμός κάποιου παίχτη στον χθεσινό αγώνα μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού στην Τούμπα.
Το γύρο του διαδικτύου κάνει η φωτογραφία με το γυάλινο μπουκάλι μαλαματίνα που για ελάχιστα εκατοστά δεν βρήκε τον Σιόβα στο κεφάλι.
Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που ακολουθούν, κατά την αποχώρηση των ποδοσφαιριστών και των διαιτητών για τα αποδυτήρια πετάχτηκε – μεταξύ άλλων – ένα γυάλινο μπουκάλι μαλαματίνας!
Κλείσιμο
Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, εάν έβρισκε, ειδικά στο κεφάλι, κάποιον τότε τα πράγματα θα ήταν πολύ άσχημα…
Με ένα Gold και ένα Bronze βραβείο διακρίθηκε το bwincares.gr στα E-volution Awards της Boussias Events, επιβεβαιώνοντας την υψηλή ποιότητα εμπειρίας χρήστη και τον σύγχρονο σχεδιασμό που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τη WHY Agency.