H «ματσάρα» της Θεσσαλονίκης: Ηρακλής-ΠΑΟΚ 3-3 στο... 93' - Μοιραίος ο Μπερμπάτοφ

H «ματσάρα» της Θεσσαλονίκης: Ηρακλής-ΠΑΟΚ 3-3 στο... 93' - Μοιραίος ο Μπερμπάτοφ

Εκπληκτικό ματς στο Καυτανζόγλειο που τα είχε... όλα! Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε μια ανάσα από μια ακόμη ανατροπή, αλλά ο Ηρακλής ισοφάρισε στις καθυστερήσεις (3-3) με τον Μπαρτολίνι από ένα ακόμη μέγα λάθος του Όλσεν κι αφού ο Μπερμπάτοφ στο 90' έχασε το πέναλτι για το 2-4!

H «ματσάρα» της Θεσσαλονίκης: Ηρακλής-ΠΑΟΚ 3-3 στο... 93' - Μοιραίος ο Μπερμπάτοφ
Ο ΠΑΟΚ ήταν ο ιδανικός αυτόχειρας σε ένα ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Ηρακλή, που έγινε μετά από πολλά χρόνια. Ο Δικέφαλος αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ 2 φορές, βρήκε την ποιότητα να γυρίσει στο σκορ και να φτάσει μια ανάσα από μια σημαντική νίκη με 2-3. Όμως αφού στο 90' ο Περνίς έπιασε το πέναλτι του Μπερμπάτοφ που θα... σφράγιζε την νίκη, στο 93' ο Μπαρτολίνι εκμεταλλεύτηκε ένα ακόμη δώρο του Όλσεν και το 3-3 έδωσε έναν ανέλπιστο βαθμό στον Ηρακλή!

Βασικός ο Μπουλούτ

Ο Νίκος Παπαδόπουλος προτίμησε να ξεκινήσει βασικό τον Καρίμ Μπουλουτ αντί του Κοσμά Τσιλιανίδη στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Οι "κυανόλευκοι" παρατάχθηκαν με σχηματισμό 4-2-3-1, ο Περνίς κάτω από τα δοκάρια από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Μπουκουβάλας, Μπαρτολίνι, Στάμος και Σαραμαντάς. Αμυντικά χαφ Ιντζόγλου και Μακρής. Στον άξονα ο Πασάς, στις πτέρυγες οι Κυριακίδης και Μπουλούτ και στην κορυφή της επίθεσης ο Βέλλιος.

Κλείσιμο
Μέσα ο Σάμπο, έξω ο Κάτσε

Ο Ιγκορ Τούντορ ξεκίνησε το παιχνίδι με τους Όλσεν κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα οι Βίτορ, Κόστα και Τζαβέλλας. Μπροστά τους οι Τζιόλης και Σάμπο. Στις πτέρυγες οι Ροντρίγκες και Λέοβατς, στην κορυφή οι Μακ και Μπερμπάτοφ και σε ρόλο ελεύθερου ο Πέλκας. Ενώ για πρώτη φορά φέτος επιλέχθηκε η παραλλαγής εμφάνιση.

Ο ΠΑΟΚ από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης πήρε την κατοχή της μπάλας και προσπάθησε κυρίως με μακρινά σουτ ν' απειλήσει την εστία του Περνίς. Οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να δυσκολεύονται ιδιαίτερα στο να μεταφέρουν την μπάλα στην μικρή περιοχή, λόγω της αμυντικής παράταξης του Ηρακλή. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έκαναν παιχνίδι από τον άξονα με τον Τζιόλη να προσπαθεί μοιράζει παιχνίδι στα άκρα.

Διαβάστε περισσότερα στο www.gazzetta.gr


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης