Τους πρώτους τρεις βαθμούς της σεζόν κυνηγά σήμερα ο Δικέφαλος του Βορρά στην έδρα της Βέροιας
Έχοντας μαζί και τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Βέροια (18:15, ΣΠΟΡ FM 94.6, Novasports 2) για την αναμέτρηση με την τοπική ομάδα στοχεύοντας στην πρώτη νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα.
Ο σπουδαίος Βούλγαρος επιθετικός συμπεριλήφθηκε στην αποστολή από τον Ιγκόρ Τούντορ και παρόλο που ακόμη δεν είναι στο 100% δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί στο σημερινό παιχνίδι –ανάλογα πάντα και με την εξέλιξή του.
Ο Κροάτης τεχνικός προσανατολίζεται σε ένα επιθετικό σχήμα με διάταξη 4-2-3-1 και ενδεκάδα με Όλσεν, Κίτσιου, Βίτορ, Κόστα, Λέοβατς, Κάτσε, Τζιόλη, Πέλκα, Γκολάσα, Μακ και Αθανασιάδη.
Η Motor Oil, μέσα από την πρωτοβουλία «Φροντίζω τον Αθλητισμό», επενδύει συστηματικά στον ελληνικό αθλητισμό, δίνοντας έμφαση στη νέα γενιά και στις ίσες ευκαιρίες