Ο Γιώργος Σαμαράς απέρριψε πρόταση της Μπούρσασπορ για να μετακομίσει στην Τουρκία και πλέον καλείται να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ανάμεσα σε Σαμπντόρια και Νιου Γιορκ Κόσμος.
Σύμφωνα με το Sky Italia, ο διεθνής στράικερ είχε στα χέρια του πρόταση από την τουρκική Μπούρσασπορ, ωστόσο φέρεται να απάντησε αρνητικά και πλέον εξετάζει τις δύο προτάσεις που έχει στα χέρια του. Φαβορί εμφανίζεται πλέον να είναι η Νιου Γιορκ Κόσμος, που του δίνει 1,8 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, υπάρχει και έντονο ενδιαφέρον από τη Σαμπντόρια, η οποία του προσφέρει διετές συμβόλαιο με αποδοχές 1 εκατομμυρίου ευρώ.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.