ΠΑΟΚ: Χωρίς Τζαβέλλα στο Φάληρο

ΠΑΟΚ: Χωρίς Τζαβέλλα στο Φάληρο

Με απόντα τον Γιώργο Τζαβέλλα, συν τους Μακ και Μαντούρο, αλλά με τους Αθανασιάδη και Τζιόλη διαθέσιμους, κατεβαίνει ο ΠΑΟΚ στο Φάληρο για το ντέρμπι κορυφής με τον Ολυμπιακό

ΠΑΟΚ: Χωρίς Τζαβέλλα στο Φάληρο
Δύο… ευχάριστες και μία δυσάρεστη απάντηση πήραν στον ΠΑΟΚ στα τρία ερωτηματικά που υπήρχαν εν όψει του Ολυμπιακού, στο εξ αναβολής ντέρμπι της έκτης αγωνιστικής στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Τετάρτη (19:30). 

Την ώρα που ο Γιώργος Τζαβέλλας τέθηκε νοκ άουτ λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό και ακολούθησε θεραπεία, ετοιμοπόλεμοι κρίθηκαν οι Στέφανος Αθανασιάδης και Αλέξανδρος Τζιόλης, που προπονήθηκαν κανονικά ξεπερνώντας τα δικά τους προβλήματα. Εκτός πλάνων, αλλά αυτό ήταν γνωστό εδώ και μέρες, είναι οι Ρόμπερτ Μακ και Χέντβιγκες Μαντούρο, καθώς παρότι έχουν ανεβάσει ρυθμό στο ατομικό τους πρόγραμμα κρίθηκαν ανέτοιμοι. 

Αναλυτικά η αποστολή που ανακοίνωσε μετά το τέλος της προπόνησης ο Άγγελος Αναστασιάδης: Αθανασιάδης, Γλύκος , Γκολάσα, Κίτσιου, Μάρτενς, Παπαδόπουλος, Πόζογλου, Σαββίδης, Σκόνδρας, Τζιόλης, Ιτάνζ, Κουλούρης, Κάτσε, Περέιρα, Ποζατζίδης, Ρατς, Σαλπιγγίδης, Σπυρόπουλος, Τζανδάρης, Βίτορ.
Κλείσιμο


Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης