Ξανά μαζί οι μέτοχοι του 2004 ;

Ξανά μαζί οι μέτοχοι του 2004 ;

Πρόεδρο τον Βούρο και Αντιπροέδρο τον Μπάγεβιτς προτείνει ο Τροχανάς και το «Θεμέλιο 21»

Ξανά μαζί οι μέτοχοι του 2004 ;
Αποφασισμένοι να αφήσουν οριστικά πίσω τους την εσωστρέφεια και ενωμένοι να οδηγήσουν την ΑΕΚ σε μια νέα εποχή είναι οι «Ενωσίτες» παράγοντες που συναντήθηκαν στο «Μεγάλη Βρετάνια». Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, εγκρίθηκε ομόφωνα η πρόταση «Θεμέλιο 21» του Μιχάλη Τροχανά, ενώ συγκροτήθηκε σε σώμα επιτροπή με στόχο «…την ίδρυση Εγγυήτριας Δύναμης της ΑΕΚ με τη συμμετοχή 50.000 Ενωσίτικων Οικογενειών»


Συνάντηση της διοικητικής ομάδας της ΑΕΚ του 2004, αναμένεται μέχρι την Τρίτη καθώς η πρόταση του Ντέμη Νικολαΐδη βρήκε ανταπόκριση. Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει έλεγχος ορκωτών λογιστών και από το πόρισμά τους, κάθε μέτοχος θα κληθεί να βάλει τα χρήματα που αντιστοιχούν από τα χρέη.

Κλείσιμο
Οι τέσσερις από την ομάδα του 2004 που έδωσαν στην σημερινή συνάντηση το «παρών», δηλαδή οι Νικολαΐδης, Παππάς, Κανελόπουλος, Κούλης δεσμεύτηκαν ότι αν από τον έλεγχο των ορκωτών λογιστών βγει πόρισμα το οποίο θα αποδεικνύει ότι υπάρχουν χρέη που αναλογούν στον καθένα τους, θα σπεύσουν να καταβάλλουν το ποσό αυτό.

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης