Η Εθνική ομάδα έκλεισε ιδανικά τη βραδιά, κατακτώντας μια νίκη γοήτρου απέναντι στη Σκωτία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026, σε ένα παιχνίδι που είχε κι έναν ιδιαίτερο πρωταγωνιστή. Ο Ανδρέας Τεττέη έζησε το επίσημο ντεμπούτο του με τη «γαλανόλευκη», γράφοντας την πρώτη του σελίδα με το εθνόσημο στο στήθος.
Ο επιθετικός που ξεχώρισε φέτος με την Κηφισιά και πρόσφατα έκανε το μεγάλο άλμα στον Παναθηναϊκό, είδε την πορεία του να δικαιώνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το βράδυ του Σαββάτου (15/11), βρέθηκε για πρώτη φορά ανάμεσα στους εκλεκτούς της Εθνικής Ανδρών, ζώντας μια στιγμή που ο ίδιος έχει χαρακτηρίσει ως την «μεγαλύτερη επιβράβευση» της μέχρι τώρα διαδρομής του.
Ο Τεττέη δεν έκρυψε τη συγκίνησή του. Σε ανάρτηση στο Instagram μοιράστηκε το συναίσθημά του με μια λιτή αλλά βαθιά προσωπική εξομολόγηση: «Όλη μου τη ζωή ονειρευόμουν και περίμενα αυτή την στιγμή. Τεράστια τιμή και υπερηφάνεια να φοράω τη φανέλα με το εθνόσημο. Μαμά, τα καταφέραμε!».
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.