Τραυματίας αποχώρησε από το ντέρμπι του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ! Δεν έφτανε για τον Παναθηναϊκό η ήττα από τον Ολυμπιακό, έχασε και τον νεαρό φόργουορντ.
Συγκεκριμένα χτύπησε στο μεσαίο δάχτυλο του δεξιού του χεριού και την Δευτέρα (13/10) μετέβη στο νοσοκομείο «ΥΓΕΙΑ» προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.
Αυτές έδειξαν πως έχει υποστεί κάταγμα στην ονυχοφόρο φάλαγγα του μεσαίου δακτύλου της δεξιάς άκρας χειρός καθώς και θλαστικό τραύμα, γι’ αυτό και του τοποθετήθηκε νάρθηκας.
Η κατάσταση του «Σάμο» θα επανεκτιμάται συνέχεια αλλά σίγουρα θα μείνει για το επόμενο διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης.
Από τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας έως τα ομαδικά αθλήματα και τις δράσεις ευεξίας, η αθλητική κοινότητα της Motor Oil μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο, ενισχύοντας τους δεσμούς μεταξύ των ανθρώπων της και στηρίζοντας παράλληλα έναν σημαντικό σκοπό
Ο επίλογος του φετινού Plastic Free Greece γράφτηκε δυναμικά το τριήμερο 23 - 25 Σεπτεμβρίου με τέσσερις καθαρισμούς στο 3ο μεγαλύτερο νησί της χώρας, που το ανακούφισαν σημαντική από την ανθρωπογενή ρύπανση.