Όποιος πρόλαβε, πρόλαβε καθώς εισιτήρια τέλος για τον σπουδαίο αγώνα της Εθνικής ποδοσφαίρου με τη Δανία για την προκριματική φάση του Μουντιάλ 2026.
Η γαλανόλευκη που ξεκίνησε εντυπωσιακά την πορεία της στον όμιλο συντρίβοντας με 5-1 τη Λευκορωσία το βράδυ της Παρασκευής (5/9), θέλει να κάνει το 2χ2 και να γίνει το απόλυτο αφεντικό (η Δανία έμεινε στο εντός έδρας 0-0 με τη Σκωτία στη δική της πρεμιέρα) και με την εικόνα που δείχνει μέσα στο γήπεδο έχει κάνει τον κόσμο να αδημονεί για το επόμενο παιχνίδι της.
Κι αυτό επιβεβαιώθηκε με το sold out που ανακοίνωσε η ΕΠΟ για το πολύ μεγάλο ματς που θα διεξαχθεί στο Καραϊσκάκη.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Το Premium Banking της Εθνικής Τράπεζας είναι μια τραπεζική σχέση που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, ενώ εξελίσσεται διαρκώς ακολουθώντας τις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής