Η σερβική ιστοσελίδα «Sportklub» αναφέρει ότι ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Σαμπάμπ Αλ Αχλί των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, όπου είναι προπονητής ο Πάουλο Σόουζα.
Ο 30χρονος Σέρβος κεντρικός μέσος, που έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό μέχρι το καλοκαίρι του 2027, δεν θα πάει τελικά στην Οβιέδο, που ενδιαφέρθηκε για κείνον, αλλά στο κλαμπ των ΗΑΕ, το οποίο ικανοποίησε οικονομικά το «τριφύλλι».
Εκείνο που έμενε ήταν η Σαμπάμπ Αλ Αχλί αν πείσει και τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς, κάτι που πέτυχε με το συμβόλαιο που του προσέφερε.
Την περασμένη σεζόν έκανε τρεις συμμετοχές ενώ πέρυσι έπαιξε σε συνολικά σε 46 παιχνίδια σκοράροντας τέσσερα γκολ και δίνοντας τέσσερις ασίστ σε περισσότερα από 2.600 λεπτά.
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.