Μεντιλίμπαρ: «Υπάρχει χρόνος για τις μεταγραφές, κάποιοι θα φύγουν, κάποιοι θα έρθουν»
Ο προπονητής του Ολυμπιακού μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με την Ντεν Χάαγκ προανήγγειλε προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, μίλησε για το ντεμπούτο του Στρεφέτσα και τη συνεργασία Καμπελά-Ελ Κααμπί
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μετά τη νίκη επί της Ντε Χάαγκ, μίλησε στους απεσταλμένους που παρακολουθούν την προετοιμασία του Ολυμπιακού από κοντά για τις μεταγραφές και τη συνεργασία των Καμπελά-Ελ Καμπί.
«Το παιχνίδι είχε καλά πράγματα, αλλά και πάρα πολύ άσχημα όπως στο τέλος του παιχνιδιού, όπου έφταναν εύκολα κοντά στην περιοχή μας και σκόραραν δύο τέρματα», σχολίασε ο Βάσκος για το ματς με τη Ντε Χάαγκ.
Για το ντεμπούτο του Στρεφέτσα: «Είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα για αυτό, έχουν μπει κάποια νέα παιδιά στην ομάδα, πρέπει να μην έχουμε πίεση και να μην τους προσθέτουμε περισσότερο άγχος από ότι χρειάζεται ώστε να αγωνιστούν με την ομάδα. Σιγά-σιγά και για αυτούς του λόγους κάνουμε την προετοιμασία».
Για τον αριθμό των μεταγραφών: «Έχουμε αρκετό καιρό ακόμα για το τέλος της αγοράς. Θα φύγουν παιδιά, θα έρθουν παιδιά, ακόμη υπάρχει αρκετός χρόνος».
Για τους Ελ Κααμπί - Καμπελά: «Mπορείτε να πείτε ό,τι θέλετε, αυτοί μιλάνε μεταξύ τους, οπότε το αφήνω σε εσάς».
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή