Στην έκτη του παρουσία σε τελικό στην έβδομη συμμετοχή του σε παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου, ο Απόστολος Χρήστου δεν μπόρεσε να εμπλουτίσει τη συλλογή του μ' ένα ακόμη μετάλλιο
Ο Έλληνας πρωταθλητής ο οποίος προκρίθηκε στον τελικό με την 6η καλύτερη επίδοση (52.44) βρέθηκε στην 7η διαδρομή και παρά το πρώτο καλό 50άρι που έκανε, η κακή στροφή για το δεύτερο μισό δεν του επέτρεψε να πλησιάσει τους αθλητές που προπορεύονταν και τελικά πήρε την 8η θέση σε μία κούρσα που ήταν τρομερά γρήγορη.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-dboiv4t21uux)
«Έκανα λάθος στροφή, δεν ακούμπησα καλά τον τοίχο και έχασα έδαφος. Απλά δεν βγήκε σήμερα... Έχω μπροστά μου το 50άρι το Σαββατοκύριακό και ευελπιστώ σε καλύτερα αποτελέσματα», σχολίασε μετά τον τελικό εμφανώς απογοητευμένος ο Απόστολος Χρήστου..
Για την Ελλάδα ο σημερινός ήταν ο 36ος τελικός σε παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών - γυναικών (10 εκ των οποίων είχαν προκύψει το 2024 στην Ντόχα). Στους 35 προηγούμενους η χώρα μας είχε πανηγυρίσει τρία μετάλλια: Το χρυσό του Άρη Γρηγοριάδη το 2005 στο Μόντρεαλ (50μ ύπτιο), το ασημένιο του Κρίστιαν Γκολομέεβ το 2019 στη Γκουανκζού (50μ ελεύθερο) και το χάλκινο του Απόστολου Χρήστου το 2024 στη Ντόχα στα 100μ ύπτιο.
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος υπέβαλε επίσημα αίτηση για την ίδρυση του Deree University - Τι σημαίνει αυτό για τους υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες που θέλουν ένα πτυχίο, το οποίο θα αναγνωρίζει επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»