Η επιστροφή του Βασίλιε Μίτσιτς στην Ευρώπη έχει προκαλέσει αναστάτωση στην αγορά της EuroLeague, με τα τελευταία σενάρια να τον φέρνουν κοντά στη Ρεάλ Μαδρίτης, όπως επιβεβαιώνει η ισπανική «Marca».
Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της ισπανικής εφημερίδας, οι Μαδριλένοι φέρονται να προσφέρουν διετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές περίπου 8,5 εκατομμύρια ευρώ μικτά. Πηγές από την πατρίδα του παίκτη εκτιμούν πως η συμφωνία βρίσκεται κοντά, αν και δεν λείπουν και εκείνοι που υποστηρίζουν το αντίθετο. Το σίγουρο είναι ότι η Ρεάλ έχει βάλει στο στόχαστρο τον Μίτσιτς.
Νωρίτερα μέσα στη μέρα υπήρξε το δημοσίευμα του ιταλικού «Sportando» που ανέφερε ότι ο Σέρβος γκαρντ είχε πρόταση από τη Χάποελ Τελ Αβίβ ύψους 18 εκατομμυρίων δολαρίων για τρία χρόνια, αλλά επέλεξε τον Ολυμπιακό.