Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Επιμένει στο «όχι» για συνάντηση με τους Αγγελόπουλους - «Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μου ζητάει να κάτσω στο ίδιο τραπέζι με αυτούς»
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Επιμένει στο «όχι» για συνάντηση με τους Αγγελόπουλους - «Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μου ζητάει να κάτσω στο ίδιο τραπέζι με αυτούς»
Παράλληλα διαμηνύει ότι δεν θα δεχθεί συνέπειες για τον Παναθηναϊκό και το ΟΑΚΑ - Δείτε το νέο story που ανέβασε στο Instagram
«Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μου ζητάει να κάτσω στο ίδιο τραπέζι με αυτούς που επέτρεψαν την παντελή αδιαφορία τους στα χθεσινά» έγραψε σε story ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός τα ξημερώματα της Τρίτης.
Παράλληλα διαμηνύει ότι δεν θα δεχθεί συνέπειες για τον Παναθηναϊκό και το ΟΑΚΑ: «Ούτε να φαντάζεται ότι θα έχει ο Παναθηναϊκός και το ΟΑΚΑ επιπτώσεις για όσα άλλοι έκαναν επέτρεψαν στην έδρα τους».
«Προς τον αξιότιμο υπουργό κ. Βρούτση που σέβομαι απόλυτα το ραντεβού δεν θα μπορέσει να συμβεί καθώς οι Αγγελόπουλοι είναι κάτω από αυτόφωρη διαδικασία. Και εγώ επίσης με αυτούς τους δύο ανθρώπους δεν κάθομαι στο ίδιο τραπέζι. Με πολύ μεγάλη χαρά να έρθουμε σε διαφορετικές ώρες» είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.