Χαμός στο Πασαλιμάνι μετά την κατάκτηση του 48ου πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό - Βίντεο
Η γιορτή των οπαδών των ερυθρόλευκων μεταφέρθηκε από τις εξέδρες του Γεώργιος Καραϊσκάκης στην... καρδιά του Πειραιά
Ο Ολυμπιακός πανηγυρίζει το 48ο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στην ιστορία του. Οι Πειραιώτες επέστρεψαν στο... θρόνο μετά πό μια τριετία και πλέον απομένει μόνο η τυπική στέψη!
Οι ερυθρόλευκοι την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και στις 4/5 στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» αναμένεται να γιορτάσουν το 48ο καθώς στις 11/5 κλείνουν τα playoffs με τον Παναθηναϊκο στο ΟΑΚΑ.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d95sezxevfzt)
Με τη λήξη του αγώνα με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη οι παίκτες γιόρτασαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος τόσο με τους οπαδούς στις εξέδρες, όσο και με τα υπολοιπα μέλη της ομάδας μέσα τα αποδυτήρια.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d95tdbf8q6m9)
Ωστόσο οι φίλοι των ερυθρόλευκων συνέχισαν το πάρτι τους και στο Πασαλιμάνι.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Original Sacher-Torte, Sacher Cubes και Apple Strudel, συνοδευόμενα από τα signature ροφήματα του Sacher, σε ένα ξεχωριστό pop-up στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, από τις 15 Οκτωβρίου 2026 έως τα τέλη Ιανουαρίου 2027.