Ο δύο φορές χρυσός Ολυμπιονίκης του μήκους, Μίλτος Τεντόγλου κατάφερε να βγάλει το καλύτερο άλμα της σεζόν και κατέκτησε την 5η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Ναντζίνγκ.
Ο προπονητής του, Γιώργος Πομάσκι, μετά την άφιξη της ελληνικής αποστολής στο «Ελ. Βενιζέλος» μίλησε στην κάμερα του ΣΕΓΑΣ για την εμφάνιση του αθλητή του στη διοργάνωση, υποστηρίζοντας ότι αυτός θα επανέλθει στο 100% και θα δείξει ότι δεν είναι τυχαία ο κορυφαίος στον κόσμο.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Κάθε σουτ δεν είναι γκολ, μετά από 7 χρόνια μπορεί να γίνει ένας αγώνας χωρίς να πάρουμε μετάλλιο. Ο Μίλτος 10 μέρες ηταν άρρωστος και δεν έγινε καλή προετοιμασία, βασιζόμουν πηγαίνοντας σε αυτόν τον αγώνα στην αγωνιστικότητά του. Την έδειξε στα δύο κρίσιμα άλματα, ανταποκρίθηκε και πήρε την 5η θέση με μία επίδοση καλύτερη στη σεζόν φέτος. Αν δεν ήταν η αρρώστια σίγουρα θα είχε κερδίσει τον αγώνα. Περιμένω από τον Μίλτο το καλοκαίρι να κάνει πολύ καλύτερη προπόνηση και να αποδείξει από το πρώτο άλμα ποιος είναι ο αρχηγός».
Η σειρά Sand Stone της Technogym, brand του Ομίλου Φάις, επανασυστήνει τον εξοπλισμό άσκησης μέσα από φυσικά υλικά και σχεδιασμό που ενσωματώνεται σε κάθε σύγχρονο περιβάλλον
Σε μια καθημερινότητα που γίνεται όλο και πιο απαιτητική για τις επιχειρήσεις, εκεί όπου η πρώτη εντύπωση γίνεται πλέον online και οι επιλογές κρίνονται με ένα scroll, κάποια brands καταφέρνουν να επαναπροσδιορίσουν τον ρόλο τους με τρόπο ουσιαστικό και επωφελή. Ο Χρυσός Οδηγός είναι ένα από αυτά!
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.