Η ΑΕΚ ηττήθηκε 0-1 από τον Ολυμπιακό με γκολ του Τσικίνιο στο φινάλε, και έμεινε πλέον στο -5 από τους «ερυθρόλευκους».
Ο Αρόλντ Μουκουντί στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα τόνισε πως το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμη και η ομάδα του θα παλέψει μέχρι το τέλος.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αρόλντ Μουκουντί στην COSMOTE TV:
Για το ματς: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ήταν ένα σφιχτό παιχνίδι. Δεχθήκαμε γκολ στο τελευταίο λεπτό, αλλά μένουν στο σύνολο επτά αγώνες και ότι το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει».
Για το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει προς τον κόσμο: «Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα παλέψουμε μέχρι τέλους. Είμαστε πέντε βαθμούς πίσω αλλά αυτό δε σημαίνει τίποτα και εμείς θα παλέψουμε μέχρι το τέλος».
Η σειρά Sand Stone της Technogym, brand του Ομίλου Φάις, επανασυστήνει τον εξοπλισμό άσκησης μέσα από φυσικά υλικά και σχεδιασμό που ενσωματώνεται σε κάθε σύγχρονο περιβάλλον
Σε μια καθημερινότητα που γίνεται όλο και πιο απαιτητική για τις επιχειρήσεις, εκεί όπου η πρώτη εντύπωση γίνεται πλέον online και οι επιλογές κρίνονται με ένα scroll, κάποια brands καταφέρνουν να επαναπροσδιορίσουν τον ρόλο τους με τρόπο ουσιαστικό και επωφελή. Ο Χρυσός Οδηγός είναι ένα από αυτά!
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.