Ακόμα ένα περιστατικό μηνιγγίτιδας καταγράφεται στην Πάτρα. Τρίχρονο που βρισκόταν στην πόλη για το καρναβάλι διαγνώστηκε θετικό στον μηνιγγιτιδόκοκκο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το απόγευμα του Σαββάτου εισήχθη στην Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών με υψηλό πυρετό ο 3χρονος και διαγνώστηκε μηνιγγίτιδα.
Το τρίχρονο είχε έρθει από την Αθήνα, στην Πάτρα, με τους γονείς του για τις καρναβαλικές εκδηλώσεις και φιλοξενήθηκε σε συγγενικά πρόσωπα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.
Μετά την διάγνωση ο ΕΟΔΥ έδωσε χημειοπροφύλαξη στο οικείο περιβάλλον του παιδιού.
Η κατάσταση της υγείας του 3χρονου θεωρείται καλή, με τους γιατρούς του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου να παρακολουθούν επισταμένως την πορεία του.
Με πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά και συνδέουν την καινοτομία με την υπευθυνότητα, η ROLEX Ελλάδας υποστηρίζει έμπρακτα όσους εργάζονται για τη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρας, υλοποιώντας έτσι τη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη δράσεων με ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.