Η αποκριάτικη φωτογραφία του Λάζαρου Παπαδόπουλου με Διαμαντίδη, Φώτση και Φιλίππου
Οι πρώην διεθνείς μπασκετμπολίστες φόρεσαν περούκες και φωτογραφήθηκαν
Η ομάδα που κατέκτησε το EuroBasket 2005 βρίσκεται στην Πάτρα, όπου θα βραβευθεί στο ημίχρονο του αγώνα της Εθνικής μπάσκετ με την Ολλανδία για τα προκριματικά του EuroBasket 2025.
Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος δημοσίευσε μία φοβερή φωτογραφία μαζί με τον Δημήτρη Διαμαντίδη, τον Αντώνη Φώτση, το Νίκο Φιλίππου, τον τότε φυσικοθεραπευτή της Εθνικής, Σπύρο Ζήση και τον Χρύσανθο Κολοκυθά, φορώντας περούκες, προκειμένου να μπουν στο κλίμα των αποκριών και του διάσημου Καρναβαλιού της πόλης.
Ο «Λάζος» αναρωτήθηκε στη λεζάντα αν ο κόσμος αναγνωρίζει τα άτομα της φωτογραφίας.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.