Ο Έλληνας τεχνικός σε σύντομες δηλώσεις που έκανε, αναφέρθηκε κυρίως στον χαρακτήρα του Πρίντεζη, που τον έκανε πάντα να ξεχωρίζει.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας
«Ευχαριστώ όσους είναι απόψε εδώ, σε αυτή τη μεγάλη ημέρα, για να τιμήσουν τον Γιώργο και τον Θρύλο. Είναι μεγάλη ημέρα για τον Θρύλο μας, που τιμάει τέτοιους αθλητές στα 100 χρόνια από την ίδρυση του Ολυμπιακούμας.
Δεν έχει σημασία τι αθλητική δυνατότητα, τι δεξιότητες έχει, το πιο σημαντικό είναι ο χαρακτήρας. Για να έχεις διάρκεια 15 χρόνων, για να φοράς αυτή την τόσο δύσκολη και βαριά φανέλα του Θρύλου, σημαίνει ότι είσαι ένας ξεχωριστός άνθρωπος.
Τον μεγάλο σεβασμό μου και την αγάπη μου. Το «Γιώργο ψυχάρα Ολυμπιακάρα είναι φτιαγμένο ακριβώς γι' αυτόν τον άνθρωπο».
Η La Roche-Posay γιορτάζει 50 χρόνια δερματολογικής φροντίδας προσφέροντας καινοτόμες λύσεις που συνδυάζουν ορατά αποτελέσματα και σεβασμό στην επιδερμίδα.