Παναθηναϊκός - Μονακό: Ο Αταμάν πήρε τάιμ άουτ μόλις στο 1:57 μετά την έναρξη του ματς
Ο Τούρκος κόουτς του Παναθηναϊκού τα έψαλε στους παίκτες του καθώς περίπου δύο λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα ήταν πίσω με 0-6
Μόλις 1:57 πέρασε από το τζάμπολ του αγώνα Παναθηναϊκός – Μονακό, για το Play-In Tournament της EuroLeague, για να καλέσει ο Εργκίν Αταμάν το πρώτο τάιμ άουτ.
Με τους πράσινους να έχουν δύο άστοχα σουτ και ένα λάθος, ο Τούρκος προπονητής διέκοψε το ματς και έκανε και τις πρώτες του αλλαγές.
Έβγαλε τον Γκραντ για να βάλει τον Σορτς και τον Λεσόρ για να βάλει τον Φαρίντ.
Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός με νίκη θα καταλάβει την 7η θέση και θα αγωνιστεί κόντρα στην Βαλένθια στα playoffs της Euroleague.
Η LA VIE EN ROSE προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα φροντίδας για σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα – Το spring reset που χρειάζεται τώρα η επιδερμίδα σου.
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.