Ο Μαροκινός των 11 τερμάτων σε 9 ματς (16 Ευρώπη και 33 όλη τη σεζόν) κέντρισε, όπως ήταν φυσικό, το ενδιαφέρον του πλανήτη, ειδικά από τη στιγμή που έγινε ο πρώτος παίκτης που σκοράρει τόσες φορές σε νοκ άουτ παιχνίδια σε μία διοργάνωση της UEFA.
H εταιρεία αξιοποιεί την ενέργεια των ανθρώπων της, τη δυναμική του αθλητισμού και τη δύναμη της τεχνολογίας με στόχο την ενίσχυση της συμμετοχής, της συμπερίληψης και της αλληλεγγύης.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.