Μετά τις δύο θητείες του και τους τίτλους που κέρδισε στον Ολυμπιακό ο Ερνέστο Βαλβέρδε αγαπήθηκε όσο λίγοι προπονητές από τον κόσμο της ομάδας.
Με τους Πειραιώτες δεν μπόρεσε να κάνει την υπέρβαση στην Ευρώπη κάτι που έκανε ο παλιόφιλός του και παλιός του συμπαίκτης, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος οδήγησε τον Ολυμπιακό στον τελικό του Conference League.
Η επιτυχία αυτή δεν πέρασε ασχολίαστη από την Αθλέτικ Μπιλμπάο, στην οποία έχει θητεύσει ως παίκτης και προπονητής ο Μεντιλίμπαρ, και φυσικά και από τον Βαλβέρδε.
«Μόνο ερυθρόλευκοι» έγραψαν οι Βάσκοι στον λογαριασμό τους στο Twitter και ο Βαλβέρδε δήλωσε για τον φίλο του και την παλιά του ομάδα: «Ήταν εξαιρετικός. Εκπληκτικό αυτό που έκανε. Ειδικά για κάποιον όπως εγώ, που ο Ολυμπιακός είναι το δεύτερο κλαμπ μου μετά την Αθλέτικ. Χωρίς καμία αμφιβολία. Για την ομάδα αυτή η επιτυχία είναι κάτι το εκπληκτικό. Ειδικά τώρα που συνέβη με τον “Μέντι”, είναι ότι καλύτερο!».
Επωφεληθείτε τώρα από τις μεγάλες εκπτώσεις της LA VIE EN ROSE για να αποκτήσετε μοναδικές φόρμουλες που μετατρέπουν την καθημερινή ρουτίνα σε μια μοναδική εμπειρία προσωπικής περιποίησης.