Λουτσέσκου μετά τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ: «Η απογοήτευση να μετατραπεί σε δύναμη»

Λουτσέσκου μετά τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ: «Η απογοήτευση να μετατραπεί σε δύναμη»

Οι Βέλγοι άξιζαν την πρόκριση, παραδέχθηκε το τεχνικός του Δικέφαλου τυ Βορρά - Συγγνώμη από τον κόσμο ζήτησε ο Σβαμπ - Τι δήλωσε ο Ότο

MixCollage-19-Apr-2024-02-29-AM-2592
Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τον αποκλεισμό από την Μπριζ τόνισε πως η ομάδα του δούλεψε φοβερά όλη τη σεζόν στην Ευρώπη, αλλά οι Βέλγοι άξιζαν την πρόκριση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λουτσέσκου στην Cosmote TV μετά τον αποκλεισμό από την Κλαμπ Μπριζ:

«Η δουλειά όλων στην ομάδα όλη τη σεζόν ήταν απίστευτη. Και ειδικά στο θέμα της Ευρώπης που ξεκινήσαμε πολύ νωρίς τη σεζόν και φτάσαμε μέχρι εδώ. Είναι ένα μεγάλο βήμα για εμάς που φτάσαμε για δεύτερη φορά στους «8» μέσα σε τρία χρόνια. Κάνουμε βήματα μπροστά. Παίξαμε με μία πολύ έμπειρη ομάδα που έπαιζε στο Τσάμπιονς Λιγκ πέρυσι. Άξιζε την πρόκριση με βάση την εικόνα των δύο αγώνων».

Για το παιχνίδι και την εικόνα του ΠΑΟΚ πρόσθεσε: «Γενικότερα οι προκρίσεις κρίνονται στις λεπτομέρειες. Αυτές ήταν με το μέρος της Μπριζ. Είχαμε παίκτες που δεν ήταν στο καλύτερο επίπεδο, επειδή ταλαιπωρήθηκαν από ασθένειες. Τα έδωσαν όλα, όμως οι λεπτομέρειες δεν λειτούργησαν υπέρ μας».

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0nk8a56wbgh)


Ο Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αποκλεισμό από την Κλαμπ Μπριζ τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να αντιδράσει, δηλώνοντας περήφανος για τους παίκτες του

«Παίξαμε με μια ομάδα που ήταν καλύτερη από εμάς και πήραν δίκαια την πρόκριση. Κάναμε καλά παιχνίδια με δυνατές ομάδες. Είναι μια απίστευτη στιγμή για τον ΠΑΟΚ. Μέσα σε τρία χρόνια φτάσαμε δύο φορές στους οκτώ. Σήμερα παίξαμε με έναν αντίπαλο με άλλο τρόπο παιχνιδιού, που έχει μεγαλύτερη ευρωπαϊκή εμπειρία, άλλη φιλοσοφία παιχνιδιού, πέρσι είχε παίξει στο Champions League, έχει άλλη αυτοπεποίθηση και γνώση να αντιμετωπίσει τέτοια παιχνίδια. Δεν μπορούσαμε να είμαστε στο επίπεδο που πρέπει γι’ αυτά τα παιχνίδια. Δε θέλω να συζητήσω το γιατί. Είχαμε όμως κάποιους παίκτες άρρωστους, κάποιους άλλους που ήταν εκτός. Κάποιοι μπήκαν στο γήπεδο ενώ ήταν ακόμα άρρωστοι. Δεν μπορούσαμε να είμαστε στο 150% όπως σε άλλα παιχνίδια», ανέφερε αρχικά ο Ρουμάνος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Σε τέτοια ματς μπορεί να κερδίσεις ή να προκριθείς εάν εκμεταλλευτείς στιγμές. Εάν στο πρώτο ματς βάζαμε ένα γκολ στις αντεπιθέσεις που είχαμε παρά το γεγονός ότι η Μπριζ ήταν καλύτερη ή αν μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε στη φάση που μετά ήρθε το δεύτερο γκολ της Μπριζ, τότε θα μπορούσε να ήταν άλλο παιχνίδι. Είμαι περήφανος για την ομάδα, για ότι έχουμε κάνει. Δεν έγινε ποτέ στον ΠΑΟΚ να παίξει προημιτελικούς μέσα σε τρία χρόνια δύο φορές. Αυτό δίνει αυτοπεποίθηση στον ΠΑΟΚ».

Στη συνέχεια ο Λουτσέσκου τόνισε: «Το επίπεδο στην Ελλάδα δεν είναι το ίδιο με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ο ρυθμός, η ένταση, η ταχύτητα των παικτών και των ομάδων στην Ευρώπη δεν είναι ίδια με την Ελλάδα που εδώ παίζει μεγαλύτερο ρόλο το συναισθηματικό κομμάτι. Έχοντας την εμπειρία στην Ευρώπη πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει για να παλέψουμε για την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα. Η απογοήτευση από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό να μετατραπεί σε δύναμη για να παίζουμε με το 150% στα παιχνίδια και να παλεύουμε μέχρι τέλους».


Σβαμπ: «Η Μπριζ κυριάρχησε, συγγνώμη προς τον κόσμο»

Ο μέσος του ΠΑΟΚ, Στέφαν Σβαμπ μετά τον αποκλεισμό αναγνώρισε την ανωτερότητα της Κλαμπ Μπριζ, ζητώντας συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σβαμπ στην κάμερα της Cosmote TV μετά τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από την Κλαμπ Μπριζ:

«Συγχαρητήρια στη Μπριζ. Ήταν καλύτεροι από εμάς. Κυριάρχησαν στο παιχνίδι, εμείς δεν μπορούσαμε να είμαστε απειλητικοί, δεν μπήκαμε σε επικύνδινες ζώνες. Τους δίνουμε συγχαρητήρια. Έπρεπε να έχουμε καλύτερη απόδοση τόσο με την μπάλα, όσο και χωρίς αυτήν. Θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα, αλλά δεν το καταφέραμε. Δεν βρήκαμε λύσεις, δεν τους φέραμε σε δύσκολη θέση. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι για εμάς».

Για τον κόσμο: «Μας στήριξαν ξανά, τους ευχαριστούμε ήταν δίπλα μας από το πρώτο παιχνίδι, τους ζητάμε συγγνώμη που δεν τους χαρίσαμε μία πρόκριση. Είμαστε απγοητευμένοι γι' αυτό. Σε 2-3 ημέρες μόλις ηρεμήσουμε και δούμε τι πετύχαμε θα είμαστε ικανοποιημένοι, αλλά όπως και να έχει θέλαμε να πάμε παρακάτω. Ήταν ένα φανταστικό ταξίδι και το ζήσαμε μαζί με τους φιλάθλους μας και τους ευχαριστούμε που ήταν μαζί μας παντού».

Ότο: «Παλέψαμε μέχρι τέλους, αλλά η Μπριζ προκρίθηκε δίκαια»

Ο Γιόνι Ότο τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ έκαναν τα πάντα, αλλά αναγνώρισε ότι η Κλαμπ Μπριζ ήταν ανώτερη και προκρίθηκε δίκαια.
Αναλυτικά όσα είπε ο Γιόνι Ότο στην Cosmote TV μετά τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από την Κλαμπ Μπριζ:

«Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε να ανατρέψουμε το 1-0 του πρώτου αγώνα. Ήταν καλύτεροι από εμάς, πρέπει να τους συγχαρούμε είναι μια καλή ομάδα. Προσπαθήσαμε να παίξουμε στον ρυθμό μας, αλλά βρήκαν ένα γκολ που μας έβαλε ακόμα πιο πίσω, παλέψαμε μέχρι τέλους, αλλά δίκαια προκρίθηκαν. Πρέπει να ξυπνήσουμε, ακολουθεί ένα κρίσιμο παιχνίδι την Κυριακή», σχολίασε αρχικά και συνέχισε λέγοντας:

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έκανε για μια ακόμη φορά την ατμόσφαιρα εντυπωσιακή. Τους θέλουμε συνεχώς δίπλα μας, το ξέρουμε ότι θα είναι, τους ευχαριστούμε και ελπίζουμε να κερδίσουμε την Κυριακή για να τους αποζημιώσουμε, μιας και δεν τα καταφέραμε σήμερα. Είμαστε ευγνώμονες για τη στήριξή τους».

Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Επτά ερωτήσεις και απαντήσεις για τη γρίπη των πτηνών – Τι ανησυχεί τους ειδικούς, τι πρέπει να προσέχουμε

Χαμάς: Φρικιαστικό βίντεο - Ο πατέρας του μικρότερου ομήρου της οργάνωσης καλυμμένος με αίμα δέχεται άγριο ξύλο

Καιρός: Χάρτες με τις περιοχές που θα επηρεαστούν από την κακοκαιρία - Πού υπάρχει κίνδυνος για πλημμύρες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης