Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας: Η πρώτη ποινή της νέας εποχής επιβλήθηκε στην ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ

Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας: Η πρώτη ποινή της νέας εποχής επιβλήθηκε στην ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ

Η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ είναι η πρώτη που τιμωρήθηκε από την Διαρκή Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας για τα όσα έγιναν στον αγώνα της Basket League με τον Παναθηναϊκό το βράδυ της Δευτέρας (12/2)

6113196
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης τις τελευταίες ημέρες το έλεγε σε κάθε ευκαιρία ότι «τα γήπεδα θα σταματήσουν να είναι ξέφραγα αμπέλια» και παρόλο που ακόμη στο σύνολο τους δεν έχει ξεκινήσει η εφαρμογή όλων των μέτρων που έχει ανακοινώσει η Κυβέρνηση, εν τούτοις ήδη κάποια πράγματα λειτουργούν διαφορετικά.

Η νέα ΔΕΑΒ, λίγες ημέρες μετά τη συγκρότιση της σε σώμα έχει επιληφθεί με δύο υποθέσεις και ήδη έχουμε την πρώτη απόφαση που αφορά την ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ (αυτή που εκκρεμεί αφορά τον Αχιλλέα Μπέο και τη συμπεριφορά του στον αγώνα Κηφισιά-Βόλος) και τα όσα έγιναν στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της με τον Παναθηναϊκό (όπου μεταξύ άλλων είχαμε και την δεκάλεπτη διακοπή λόγω υβριστικών συνθημάτων προς τη διαιτητή Βασιλική Τσαρούχα).

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz3bnqietvs1)


Κι η απόφαση είναι ποινή μιας αγωνιστικής χωρίς την παρουσία θεατών καθώς κρίθηκε ότι τα αντικείμενα που έριξαν οι οπαδοί στο κλειστό των Άνω Λιοσίων ήταν ικανά να προκαλέσουν σωματικές βλάβες...

Αναλυτικά η απόφαση:
«Με την υπ’ αριθ. 1/2024 απόφασή της και σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στον Ν. 5085/2024, η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (ΔΕΑΒ) επέβαλε σε βάρος της ΚΑΕ ΑΕΚ τη διοικητική κύρωση της διεξαγωγής μίας (1) αθλητικής συνάντησης ως γηπεδούχου χωρίς την παρουσία θεατών, σε οποιαδήποτε εθνική διοργάνωση, λόγω της ρίψης αντικειμένου, πρόσφορου να προκαλέσει σωματική βλάβη, εντός του αγωνιστικού χώρου, κατά τη διεξαγωγή του αγώνα της Basket League μεταξύ της ΚΑΕ ΑΕΚ και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός που έλαβε χώρα στις 12/02/2024 στην αθλητική εγκατάσταση του Ο.Κ. Άνω Λιοσίων.»

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz3cuv0dwe1d)


Ειδήσεις σήμερα:

«Είναι δυνατόν να θέλω το κακό του Άδωνι και του Πορτοσάλτε;» είπε ο Βλάχος - Δεν τραγούδησε χθες τον επίμαχο στίχο

Οι διάλογοι του τμηματάρχη που χρηματιζόταν στην Εύβοια: Να το κάνουμε χιλιαρικάκι; - Δεν γίνονται τζάμπα αυτές οι δουλειές


Συννεφιά, τοπικές βροχές και μικρή πτώση θερμοκρασίας μέχρι και το Σάββατο - Πολύ ισχυροί βοριάδες σήμερα στο Αιγαίο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης