Ο παλαίμαχος διεθνής αμυντικός φαίνεται πως θα διαδεχθεί τον Πέπε Μελ στην τεχνική ηγεσία των Κρητικών
Αμεση θα είναι, όπως φαίνεται, η αλλαγή τεχνικής ηγεσίας στον ΟΦΗ καθώς προ των πυλών της ομάδας βρίσκεται ο Τραϊανός Δέλλας. Ο «Κολοσσός» προβάλει πλέον ως το φαβορί και όλα δείχνουν πως θα... κερδίσει τον Νίκο Παπαδόπουλο στη σχετική «κούρσα» της επιλογής εκείνου που θα διαδεχθεί τον Πέπε Μελ και αύριο (12/2), οπότε και θα ανακοινωθεί το «διαζύγιο» μαζί του, είναι πολύ πιθανό να επισημοποιηθεί και η συμφωνία με εκείνον.
Ακόμη δεν υπάρχει οριστικό deal όμως οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά, ενώ τον συνδέει και προσωπική σχέση με τον Μιχάλη Μπούση, πριν καν ο ισχυρός άνδρας των Κρητικών πάρει τις μετοχές τους. Ετσι ο 48χρονος κόουτς θα επιστρέψει, εκτός απρόοπτου, στους πάγκους μετά τη σεζόν 2020/21, οπότε και ήταν σε εκείνον του Παναιτωλικού. Ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 ξεκίνησε από την ΑΕΚ, ενώ εκτός από την Ενωση και τα «καναρίνια» έχει εργαστεί ακόμη στον Ατρόμητο.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.