Ο Έντι Ταβάρες είναι κομβικός στο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας τεράστια επίδραση στο παιχνίδι των πρωταθλητών Ευρώπης. Στο διάστημα της απουσίας του λόγω του πρόσφατου τραυματισμού στον αστράγαλο, η «Βασίλισσα» μέτρησε τρεις ήττες σε έξι αγώνες.
Εξάλλου, ο Ταβάρες είναι δεύτερος σε αξιολόγηση στην ισπανική λίγκα με 17.9 βαθμούς όμως το μέλλον του στη Ρεάλ παραμένει αβέβαιο. Το συμβόλαιό του με τους Blancos ολοκληρώνεται φέτος και τις προηγούμενες ημέρες η Marca και η Mundo Deportivo έβαλαν στην εξίσωση τον Παναθηναϊκό.
Στο μεταξύ, σημερινό δημοσίευμα του ισπανικού Relevo αναφέρει ότι η ομάδα του Ντουμπάι που θα μπει στη EuroLeague σκοπεύει να δώσει ηγεμονικό συμβόλαιο στον Ταβάρες που αγγίζει τα 8 εκατομμύρια ευρώ μεικτά, όταν το αντίστοιχο ποσό που λαμβάνει στη Ρεάλ είναι 3.6 εκατομμύρια ευρώ μεικτά (σ.σ. 1.7 εκατομμύρια καθαρά). Πρόκειται, δηλαδή, για σχεδόν διπλάσια χρήματα σε σχέση με αυτά που λαμβάνει στη «Βασίλισσα».
Σε κάθε περίπτωση, ο Ταβάρες θα αποτελέσει το πιο καυτό όνομα του καλοκαιριού εφόσον βγει στη free agency.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών