Η απάντηση του Τσάμπι Αλόνσο στα σενάρια διαδοχής του Κλοπ: «Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι τη Λεβερκούζεν» - Οι πρώτοι υποψήφιοι

Η απάντηση του Τσάμπι Αλόνσο στα σενάρια διαδοχής του Κλοπ: «Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι τη Λεβερκούζεν» - Οι πρώτοι υποψήφιοι

Ο Γιούργκεν Κλοπ αποχωρεί από τη Λίβερπουλ το καλοκαίρι του 2024 και έχει αρχίσει η ονοματολογία για τον διάδοχό του

xabi_alonso
Κεραυνός εν αιθρία ήταν για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο η ανακοίνωση της αποχώρησης του Γιούργκεν Κλοπ από τη Λίβερπουλ το καλοκαίρι του 2024. 

Ο Γερμανός προπονητής ανακοίνωσε την απόφασή του με βίντεο που ανέβηκε στα social media του κλαμπ και δεν έδωσε εξηγήσεις για το εάν θα συνεχίσει στο ποδόσφαιρο ή εάν το κάνει σε ποιας ομάδας θα κάτσει στον πάγκο της. 



Κλείσιμο
Ήδη έχει αρχίσει η ονοματολογία για τον διάδοχό του στους Reds. Η ισπανική "Marca" έγραψε τα ονόματα του Ζοσέ Μουρίνιο, του Ζινεντίν Ζιντάν και του Τσάμπι Αλόνσο. 

Ο πρώτος έχει περάσει με επιτυχία από την Premier League (Τσέλσι) ενώ κάθισε στον πάγκο της Τότεναμ. Είναι ελεύθερος αφού πριν από λίγες εβδομάδες απολύθηκε από τη Ρόμα. 

Ο "Ζιζού" είναι για χρόνια χωρίς δουλειά μετά από την απίθανη θητεία στη Ρεάλ Μαδρίτης με την οποία κέρδισε 3 σερί Champions League. Έχει ακουστεί κατά καιρούς για τη Ρεάλ, την Παρί, την Τσέλσι, την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά δεν υπήρξε συμφωνία. 

Ο τρίτος της παρέας είναι ο Ισπανός Τσάμπι Αλόνσο ο οποίος έχει φορέσει και τη φανέλα των Reds. Είναι ο προπονητής που πάει... τρένο τη Μπάγερ Λεβερκούζεν στη Bundesliga και κάνει ότι έκανε ο Κλοπ κάποτε στην Ντόρτμουντ πριν πάει στη Λίβερπουλ. 

Ο Ισπανός προπονητής ρωτήθηκε για τα σενάρια που τον θέλουν στη Λίβερπουλ το καλοκαίρι και απάντησε διπλωματικά: 

«Είναι λογικό να υπάρχει φημολογία, εγώ εστιάζω εδώ στην Μπάγερ. Αυτή τη στιγμή είμαι πολύ χαρούμενος στο Λεβερκούζεν μαζί με τους παίκτες μου. Είναι φυσικά μεγάλη έκπληξη για την Λίβερπουλ, για αυτά που έκανε ο Γιούργκεν στην Λίβερπουλ έχω μεγάλο σεβασμό και θαυμασμό.


Ειλικρινά δεν έχω άμεση απάντηση. Είμαι ευτυχισμένος εδώ αυτή τη στιγμή και το μόνο που σκέφτομαι είναι η Λεβερκούζεν».


Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Κακοκαιρία εξπρές προ των πυλών - Χιόνια και στην Αττική, από την Πεντέλη και πάνω, βλέπει ο Μαρουσάκης

Αλαμπάμα: Σοκ με την πρώτη εκτέλεση θανατοποινίτη με άζωτο στις ΗΠΑ - Κράτησε 22 λεπτά, το σώμα του σπαρταρούσε

Ινδία: Οικογένεια έπνιξε στον Γάγγη 5χρονο με τελικό στάδιο λευχαιμίας επειδή πίστευε ότι θα τον... θεραπεύσει


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης