Γιούργκεν Κλοπ: Αποφάσισε να φύγει από την Λίβερπουλ και της «χαρίζει» 100 εκατομμύρια ευρώ

Γιούργκεν Κλοπ: Αποφάσισε να φύγει από την Λίβερπουλ και της «χαρίζει» 100 εκατομμύρια ευρώ

Ο Γερμανός θα... αφήσει στο «Άνφιλντ» 100 εκατομμύρια ευρώ τα οποία θα λάμβανε εάν ολοκλήρωνε το συμβόλαιο του

yurgen-klopp
Η «βόμβα» της χρονιάς είναι γεγονός. Ο Γιούργκεν Κλοπ αποχωρεί από τη Λίβερπουλ στο τέλος της σεζόν, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Γερμανός μέσα από τα social media του συλλόγου. Μια απόφαση την οποία δεν περίμενε κανείς. Ωστόσο ο Γερμανός ξεκαθάρισε ότι νιώθει εξαντλημένος, χωρίς ίχνος ενέργειας και για αυτό αποφάσισε να κάνει πίσω και να αποχωρήσει από το «Άνφιλντ» σχεδόν εννιά χρόνια μετά.

Μάλιστα, ο Κλοπ αποφάσισε να το κάνει, έχοντας ακόμα μπροστά του δύο ολόκληρες σεζόν, καθώς δεσμευόταν με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026. Ο Γερμανός ωστόσο πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ και παράλληλα... αφήνει 100 εκατομμύρια ευρώ πίσω του.

Τα 100 εκατομμύρια που αφήνει ο Κλοπ στη Λίβερπουλ

Κλείσιμο
Το σταθερό συμβόλαιο του Γιούργκεν Κλοπ με την Λίβερπουλ ανέρχεται στα 24 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο. Μέχρι εδώ καλά... Ωστόσο πριν από μόλις λίγες εβδομάδες, ένας εκ των αντιπρόεδρων της γερμανικής ομοσπονδίας αποκάλυψε, ότι πέρα από το στάνταρ ποσό του συμβολαίου του, ο Κλοπ λαμβάνει από τη Λίβερπουλ διαφημιστικά μπόνους, τα οποία ξεπερνάνε τον ετήσιο μισθό του!

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Ραλφ Σάφερτ, ο Κλοπ λαμβάνει 50 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, καθώς τα διαφημιστικά μπόνους ανέρχονται στα 26 εκατομμύρια ευρώ! Αυτός φέρεται να ήταν και ο λόγος που η ομοσπονδία της Γερμανίας αποφάσισε να κάνει πίσω όταν έψαχνε προπονητή και να αφήσει την περίπτωση του Κλοπ.

«Η γερμανική ομοσπονδία δεν μπορεί να πληρώσει τον Κλοπ. Λαμβάνει 24 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο σταθερά, ενώ παίρνει επιπλέον 26 εκατομμύρια. Άρα 50 εκατομμύρια τον χρόνο», είχε δηλώσει ο αντιπρόεδρος της γερμανικής ομοσπονδίας.

Βάσει των συγκεκριμένων αριθμών, ο Κλοπ αποφάσισε να αφήσει συνολικά 100 εκατομμύρια ευρώ από τη στιγμή που το συμβόλαιο του είχε διάρκεια έως το 2026...


Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Κακοκαιρία εξπρές προ των πυλών - Χιόνια και στην Αττική, από την Πεντέλη και πάνω, βλέπει ο Μαρουσάκης

Αλαμπάμα: Σοκ με την πρώτη εκτέλεση θανατοποινίτη με άζωτο στις ΗΠΑ - Κράτησε 22 λεπτά, το σώμα του σπαρταρούσε

Ινδία: Οικογένεια έπνιξε στον Γάγγη 5χρονο με τελικό στάδιο λευχαιμίας επειδή πίστευε ότι θα τον... θεραπεύσει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης