Κώστας Σλούκας: Κόντρα στην Εφές ξεπέρασε σε ασίστ στη Euroleague τον Σπανούλη

Κώστας Σλούκας: Κόντρα στην Εφές ξεπέρασε σε ασίστ στη Euroleague τον Σπανούλη

Με την ασίστ που μοίρασε στον Ματίας Λεσόρ στα 3:16 για το τέλος της τρίτης περιόδου κόντρα στην Εφές, ο Κώστας Σλούκας έφτασε τις 1.608 στη EuroLeague και ξεπέρασε τον Βασίλη Σπανούλη στην τρίτη θέση της all-time λίστας στη διοργάνωση

sloykas_1
Ο Κώστας Σλούκας μετρούσε 1.600 ασίστ στην καριέρα του στη EuroLeague με τον Ολυμπιακό, τη Φενέρμπαχτσε και τον Παναθηναϊκό πριν από το τζάμπολ του αποψινού (9/1) αγώνα των «πράσινων» με την Αναντολού Εφές στο ΟΑΚΑ, για την 20ή αγωνιστική της διοργάνωσης.



Στα 3:16 για το τέλος της τρίτης περιόδου, έβγαλε την ασίστ στον Ματίας Λεσόρ ο οποίος κέρδισε φάουλ από τον Τίμπορ Πλάις και ευστόχησε στην πρώτη βολή. Έτσι έφτασε τις οκτώ απέναντι στους Τούρκους και συνολικά τις 1.608 στην καριέρα του, σκαρφαλώνοντας στην τρίτη θέση της σχετικής λίστας στην ιστορία της EuroLeague και αφήνοντας πίσω του τον Βασίλη Σπανούλη.

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyai8nfg2495)


Ο «V-Span» έκλεισε την τεράστια καριέρα του με 1.607 ασίστ ενώ στην κορυφή βρίσκεται ο Νικ Καλάθης, ο οποίος μοίρασε επτά ασίστ στη νίκη επί της Παρτιζάν και έφτασε τις 1.977.

Το Top-5 των ασίστ
Καλάθης 1.977
Ροντρίγκεθ 1.810
Σλούκας 1.608
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης